Teamet

Michael Skjern Hansen

partner

Tel: +45 25 66 09 55

Email: skjern@peopleinsport.eu

Michael Hansen er tiltrådt som partner i people in sport den 1. januar 2008 og sidder som hovedansvarlig for PINS Handball, hvor han også selv er agent for flere dame- og herrespillere.

Baggrund

Michael er uddannet revisor, har arbejdet som økonomichef og har endvidere været edb konsulent. Han har altid beskæftiget sig med håndbold, først som spiller i Skjern Håndbold, senere i VRI. En rygskade kom i vejen, og han valgte at blive håndboldtræner, hvor han trænede både damer og herrer i Aarhus og Viborg. I perioden 2003-08 arbejdede Michael som sportschef i Viborg HK. I nævnte periode opnåede Viborg HK 8 guldmedaljer, herunder det eftertragtede Champions League trofæ.

Styrker

Som spiller var Michael fokuseret på, at håndbold er et sjovt spil, med fart og uendelige muligheder for at udvikle sig selv og holdet. Som træner var Michael motiveret af at få en gruppe af forskellige mennesker til at fungere sammen via effektiv håndbold, samt nå de opsatte mål. Ydermere var Michael som sportschef motiveret af at udarbejde og optimere den sportslige strategi samt skabe et unikt hold ud fra klubbens vision, mission og værdier. Ud over et stort netværk i dansk og international håndbold er Michaels styrke en bred viden om håndbold kombineret med indsigt i skat og økonomi.

Filosofi

Michaels filosofi er, at du sagtens kan nå dine mål, hvis du er fokuseret, træner benhårdt og har godt humør. Vær ydmyg og vedholdende. Giv et smil til andre, det kommer igen.

Frank Henriksen

damehåndbold

Tel: +45 40 40 47 80

Email: frank@peopleinsport.eu

Frank Henriksen er tiltrådt i people in sport den 15. august 2011 og er i dag partner i virksomheden.

Baggrund

Frank stammer fra Bording og har tidligere arbejdet som sælger og senere salgschef. I 20 år har han siddet i bestyrelsen for Bording KFUM Håndbold, hvor han var med til at fusionere 1. holdene fra Bording KFUM med Ikast FS, som i sommeren 1999 blev til Ikast-Bording EH. Her fungerede han som ulønnet sportschef indtil 2006, hvor han fik jobbet som fuldtidsdirektør i klubben. I 2009 blev IBEH solgt til FC Midtjylland, og her var Frank sportsdirektør indtil 1. juli 2011. Fra 2007-2011 har han siddet i Divisionsforeningen og derigennem også fået en plads i DHF’s Regeludvalg samt det Europæiske Dameudvalg under DHF. I sommeren 2008 slog Ikast Kommune dørene op for et nyt sportscollege, og her var Frank formand, indtil han stoppede i FCM. Han anså det som en stor fornøjelse at være ”firstmover” på dette talentprojekt.

Styrker

Igennem sine tolv år i Ikast har Frank været motiveret af at nå de mål, som klub og spillertrup havde opstillet. Han har arbejdet med nogle af håndboldverdens største stjerner og har derfor betragtet målrettet og hårdt arbejde som en naturlig del af hverdagen. I tiden hos IBEH og FCM har Frank været med til at vinde 1 DM-guld, 3 Europa Cup finaler og 2 Pokalvindertitler.

Filosofi

Franks filosofi er, at man skal sætte sig mål og fokusere 100 % på disse. Hvis man krydrer livet med godt humør og smil, kommer det helt sikkert tilbage til én. Hvor der er vilje, er der vej.

Referencer

Louise Burgaard – FCM Håndbold

“Jeg sætter stor pris på samarbejdet med people in sport, som hjælper mig med alt det formelle i forhold til klubber, kontrakter osv., som er svært selv at tage vare på. 

 

Men det, som gør people in sport unik for mig, er, at jeg ikke blot er en spiller på markedet for dem, men det hele menneske Louise. De har hjulpet mig med mange andre aspekter af sporten som eksempelvis kontakt til en mentaltræner, netværk, udarbejdelse af mål og plan for fremtiden og kontakt til erhvervslivet. De er en afgørende medspiller for mig både på og udenfor banen.

 

Og det mener jeg.”

Line Haugsted – Viborg HK

“Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med People in sport. De har altid hjulpet mig med alt det formelle omkring klubberne, så jeg kan have fuldt fokus på håndbolden.

 

I People in sport bliver man varertaget som en  “hel” personen og ikke bare som “håndboldspilleren”. På den måde er de med til, at søger for, at både håndbolden, familielivet og skolen kan hænge sammen, så jeg har bedst muligheder for at præstere på banen.

 

De er yderst professionelle med spilleren og sporten i hjertet.”

Veronica Kristiansen – Győri Audi ETO KC

“Det som er ekstra ordinært med people in sport er at de ikke kun hjelper håndballspilleren Veronica, de hjelper meg som person og menneske også. I vanskelige situasjoner står de ved min side nesten før jeg vet selv at jeg trenger hjelpen – både på og utenfor banen. De lytter og rådgiver på det høyeste nivå. Som håndballspiller og person vil jeg utvikle meg og være et sted hvor jeg føler meg trygg og ivaretatt, det gjør jeg hos people in sport. 

 

Jeg er virkelig glad for samarbeidet og hadde aldri vært der jeg er i dag uten dem.”