Teamet


Mads Winther
Partner
Telefon : +45 20 14 71 72

Mads er stifter af people in sport. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen og Superligaen. Uddannelsesmæssigt er Mads cand.merc. Han arbejder desuden som ekstern lektor på Handelshøjskolen.

Styrker

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i mange år og licens som FIFA-agent.

Baggrund

Med management-baggrund fra konsulentbranchen er Mads særlig stærk på strategier og salg. Flere steder har Mads været drivkraften bag udvikling af sponsorkoncepter. Desuden var han central i udviklingen af strategierne bag fx SønderjyskE. I dag er Mads seniorpartner i konsulentfirmaet intenz og samtidig ankermand i people in sport.

Filosofi

Mads’ filosofi er, at indstilling og motivation er afgørende for de resultater, vi skaber – og at vi selv kan være med til at finde den nødvendige motivation for at præstere topresultater.

Michael Hansen
Partner
Telefon : +45 25 66 09 55

Michael Hansen er tiltrådt som partner i people in sport den 1. januar 2008 og sidder som hovedansvarlig for PINS Handball, hvor han også selv er agent for flere dame- og herrespillere.

Baggrund

Michael er uddannet revisor, har arbejdet som økonomichef og har endvidere været edb konsulent. Han har altid beskæftiget sig med håndbold, først som spiller i Skjern Håndbold, senere i VRI. En rygskade kom i vejen, og han valgte at blive håndboldtræner, hvor han trænede både damer og herrer i Aarhus og Viborg. I perioden 2003-08 arbejdede Michael som sportschef i Viborg HK. I nævnte periode opnåede Viborg HK 8 guldmedaljer, herunder det eftertragtede Champions League trofæ.

Styrker

Som spiller var Michael fokuseret på, at håndbold er et sjovt spil, med fart og uendelige muligheder for at udvikle sig selv og holdet. Som træner var Michael motiveret af at få en gruppe af forskellige mennesker til at fungere sammen via effektiv håndbold, samt nå de opsatte mål. Ydermere var Michael som sportschef motiveret af at udarbejde og optimere den sportslige strategi samt skabe et unikt hold ud fra klubbens vision, mission og værdier. Ud over et stort netværk i dansk og international håndbold er Michaels styrke en bred viden om håndbold kombineret med indsigt i skat og økonomi.

Filosofi

Michaels filosofi er, at du sagtens kan nå dine mål, hvis du er fokuseret, træner benhårdt og har godt humør. Vær ydmyg og vedholdende. Giv et smil til andre, det kommer igen.

Frank Henriksen
Damehåndbold
Telefon : +45 40 40 47 80

Frank Henriksen er tiltrådt i people in sport den 15. august 2011 og skal rådgive og rekruttere spillere på damesiden.

Baggrund

Frank stammer fra Bording og har tidligere arbejdet som sælger og senere salgschef. I 20 år har han siddet i bestyrelsen for Bording KFUM Håndbold, hvor han var med til at fusionere 1. holdene fra Bording KFUM med Ikast FS, som i sommeren 1999 blev til Ikast-Bording EH. Her fungerede han som ulønnet sportschef indtil 2006, hvor han fik jobbet som fuldtidsdirektør i klubben. I 2009 blev IBEH solgt til FC Midtjylland, og her var Frank sportsdirektør indtil 1. juli 2011. Fra 2007-2011 har han siddet i Divisionsforeningen og derigennem også fået en plads i DHF’s Regeludvalg samt det Europæiske Dameudvalg under DHF. I sommeren 2008 slog Ikast Kommune dørene op for et nyt sportscollege, og her var Frank formand, indtil han stoppede i FCM. Han anså det som en stor fornøjelse at være ”firstmover” på dette talentprojekt.

Styrker

Igennem sine tolv år i Ikast har Frank været motiveret af at nå de mål, som klub og spillertrup havde opstillet. Han har arbejdet med nogle af håndboldverdens største stjerner og har derfor betragtet målrettet og hårdt arbejde som en naturlig del af hverdagen. I tiden hos IBEH og FCM har Frank været med til at vinde 1 DM-guld, 3 Europa Cup finaler og 2 Pokalvindertitler.

Filosofi

Franks filosofi er, at man skal sætte sig mål og fokusere 100 % på disse. Hvis man krydrer livet med godt humør og smil, kommer det helt sikkert tilbage til én. Hvor der er vilje, er der vej.

Lars Henneberg
Telefon : +45 31 70 14 08

Lars Henneberg er tiltrådt i people in sport den 1. september 2015 og fungerer som agent og rådgiver for damespillere.

Baggrund

Lars har en bachelor i financial management, hvilket har givet ham knowhow inden for privatøkonomiske, aftale- og skatteretslige områder. Endvidere har han læst et semester på Jianqiao University i Shanghai, hvor han har gennemført et forløb i international forhandlingsteknik.

Styrker

Lars har en grundig og struktureret indgang til alting og overlader mindst muligt til tilfældighederne. Han har et frisk syn på branchen og en evne til at vende tingene på hovedet, når de går i hårdknude, hvilket åbner nye muligheder for at nå i mål.

Filosofi

Man skal være nærværende og tilstede i alt, hvad man gør. Det giver færre misforståelser og flere succeser for alle involverede parter. Med et fundament af en stålfast vilje, en indre glæde og de rigtige valg af samarbejdspartnere har man det optimale udgangspunkt for at realisere sine drømme.

Reidar Møistad
Country manager
Telefon : 0048 512848646

Reidar Møistad tiltrådte stillingen som country manager i Norge den 10.august 2016. Reidar vil ha ansvaret for dame-håndball i Norge,

Bakgrunn:

Reidar er utdannet innen markedsføring og har en 20 år lang karriere innen IT-bransjen før han startet med håndball på heltid i 2006. Han har høyeste håndball-utdannelse i Europa og er certifisert EHF-mastercoach. Han har erfaring som headcoach i både Norge, Polen og Danmark. Han har vært headcoach for Gjøvik Håndball , Energa AZS Koszalin, København Håndbold, Det norske juniorlandshold og det norske rekruttlandshold. I tillegg vært spillerutvikler og assistentcoach i Storhamar Håndball Elite. Han har hatt hovedansvar under 3 sluttrunder med junior-landshold og har deltattt i de europeiske turneringer gjennom 4 sesonger.

Styrker:

Reidar har sine styrker i relasjonsbygging. Gjennom 11 år på den nasjonale og internasjonale håndballscene har han skapt et bredt kontaktnett blant både spillere, trenere og ledere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han sier selv han er en «menneske-fantast», og arbeider etter ideen om at ingen ting er umulig. ALT er mulig om vi drømmer stort nok og arbeider hardt nok.

Filosofi:

«its the possibility of having a dream come true that makes life interesting» Du kommer alltid lengst med et smil om munnen!