Teamet

Dennis ‘vnG’ Vang

Esport

Tel: +45 5353 4449

Email: dennis@peopleinsport.eu

Dennis er stifter af People in E-Sport. Han har længe befundet sig på højeste niveau indenfor esporten, både på landsholdniveau som spiller og bag om scenen. Dennis har et unikt indblik i en kompleks verden og samtidig en forståelse for det kommercielle aspekt. Foruden en langvarig karriere i Counter-Strike, har han tidligere været udøver i den professionelle fodboldverden.

Robert Gertsen

Esport

Tel: +45 2856 8503

Email: robert@peopleinsport.eu

Robert er stifter af People in E-sport. Robert kommer med en baggrund fra den professionelle sport, hvor han har arbejdet som både træner og leder i mange år. Efter at være blevet introduceret til esporten, har Robert dedikeret sin tid til at sikre gode rammer og gennemsigtige, stærke strukturer på forskellige områder. Robert er uddannet cand.scient.

Niels ‘rizc’ Topp

Esport

Tel: +45 5394 1337

Email: Niels@peopleinsport.eu

Niels “rizc” Topp har været inde over esport, og specielt Counter-Strike siden 2007. Den store interesse har en baggrund i 10.000 timer fordelt i spilserien – og timerne vokser stadig stødt op ad. Udover at scoute de bedste talenter i spillet har Niels erfaring som manager, træner og ikke mindst som kommentator på turneringer og TV-kanaler overalt i verden.

Patrick Brændholt

Esport

Tel: +45 5092 4641

Email: patrick@peopleinsport.eu

Patrick er agent hos People in E-sport. Patrick kommer med erfaring fra E-sport, hvor han har arbejdet som både manager og coach for et professionelt hold. Efter af have afsluttet sin uddannelse i erhvervsøkonomi og psykologi, har Patrick dedikeret sig til at sikre gode forandringsprocesser hos professionelle E-sport atleter, hvor han har fokus på mennesket og sund mentalitet. Patrick er uddannet cand.merc.(psyk.)

Lars Henneberg

Esport

Tel: +45 31 70 14 08

Email: lars@peopleinsport.eu

Lars Henneberg er tiltrådt i people in sport den 1. september 2015 og er i dag partner i virksomheden. Lars har en bachelor i financial management, hvilket har givet ham knowhow inden for privatøkonomiske, aftale- og skatteretslige områder. Endvidere har han læst et semester på Jianqiao University i Shanghai, hvor han har gennemført et forløb i international forhandlingsteknik. Lars har en stor interesse i esporten og kombinerer arbejdet som agent i både damehåndbold og esport.

Counterstrike

Alexander Bro Bro
Allan Jensen AnJ
Asger Jensen Farlig
Asger Larsen AcilioN
Daniel Mertz mertz
Dennis Nielsen sycrone
Ismail Ali Refrezh
Jesper Plougmann TENZKI
Kristjan Allsaar FejtZ
Johannes Borup B0rup
Lucas Pilheden Lukki
Mads Skovby Console
Martin Wessel Percy
Nemanja Isakovic nexa
Nicolai Petersen Hunden
Niels Christian Sillassen NaToSaphiX
Nikolaj Kristensen Niko
Patrick Hansen Es3tag
Peter Kragelund Inzta
Rasmus Nielsen HooXi
René Madsen TeSeS
Romas Milasaukas Espiranto
Sebastian Aagaard Basso
Simon Snedker Snedker
Thomas Nielsen Ryxxo