Teamet

Dennis ‘vnG’ Vang

Esport

Tel: +45 5353 4449

Email: dennis@peopleinsport.eu

Dennis er stifter af People in E-Sport. Han har længe befundet sig på højeste niveau indenfor esporten, både på landsholdniveau som spiller og bag om scenen. Dennis har et unikt indblik i en kompleks verden og samtidig en forståelse for det kommercielle aspekt. Foruden en langvarig karriere i Counter-Strike, har han tidligere været udøver i den professionelle fodboldverden.

Robert Gertsen

Esport

Tel: +45 2856 8503

Email: robert@peopleinsport.eu

Robert er stifter af People in E-sport. Robert kommer med en baggrund fra den professionelle sport, hvor han har arbejdet som både træner og leder i mange år. Efter at være blevet introduceret til esporten, har Robert dedikeret sin tid til at sikre gode rammer og gennemsigtige, stærke strukturer på forskellige områder. Robert er uddannet cand.scient.

Lars Henneberg

Esport

Tel: +45 31 70 14 08

Email: lars@peopleinsport.eu

Lars Henneberg er tiltrådt i people in sport den 1. september 2015 og er i dag partner i virksomheden. Lars har en bachelor i financial management, hvilket har givet ham knowhow inden for privatøkonomiske, aftale- og skatteretslige områder. Endvidere har han læst et semester på Jianqiao University i Shanghai, hvor han har gennemført et forløb i international forhandlingsteknik. Lars har en stor interesse i esporten og kombinerer arbejdet som agent i både damehåndbold og esport.