Teamet

Michael Stensgaard

partner

Tel: +45 29 44 48 11

Email: michael@peopleinsport.eu

Michael er partner i people in sport og har været med siden begyndelsen. Han har en idrætsmæssig baggrund som professionel fodboldmålmand for blandt andre FCK, Southampton FC og Liverpool FC.

Baggrund 

Michael stoppede sin aktive idrætskarriere i 2001 og er i dag uddannet cand.jur. med speciale i forhandling. Han har undervist i forhandling både som ekstern lektor på Københavns Universitet og i mange store virksomheder. Desuden har Michael vundet den store internationale forhandlingskonkurrence INC (international forhandlingskonkurrence for jurastuderende fra hele verden) og har siddet som dommer både i den danske og internationale konkurrence.

Styrker

Som jurist og autoriseret FIFA-agent hjælper Michael flere idrætsudøvere med kontraktforhandling. Michael repræsenterer en sjælden sammensmeltning inden for rådgivning af idrætsudøvere: Egne erfaringer kombineret med uddannelse.

Filosofi

Michael brænder for at lære spillere ’nøglen til succes’, og han ved ikke noget bedre end at se dem lykkes på den store scene og nå de mål, som er sat mange år tidligere. Derfor er Michaels filosofi, at potentialet skal udnyttes ved at sætte sig ambitiøse mål, rette fokus mod det rigtige hver dag samt udvikle evnen til at ’ville det mest’.

Mads Winther

partner

Tel: +45 20 14 71 72

Email: mads@peopleinsport.eu

Mads er stifter af people in sport. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen og Superligaen. Uddannelsesmæssigt er Mads cand.merc. Han arbejder desuden som ekstern lektor på Handelshøjskolen.

Styrker

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i mange år og licens som FIFA-agent.

Baggrund

Med management-baggrund fra konsulentbranchen er Mads særlig stærk på strategier og salg. Flere steder har Mads været drivkraften bag udvikling af sponsorkoncepter. Desuden var han central i udviklingen af strategierne bag fx SønderjyskE. I dag er Mads seniorpartner i konsulentfirmaet intenz og samtidig ankermand i people in sport.

Filosofi

Mads’ filosofi er, at indstilling og motivation er afgørende for de resultater, vi skaber – og at vi selv kan være med til at finde den nødvendige motivation for at præstere topresultater.

Jesper Ørskov

Fodbold

Tel: +45 60 16 96 06

Email: jesper@peopleinsport.eu

Jesper tiltrådte hos people in sport den 1. januar 2011 og er i dag partner i virksomheden. Desuden er han overordnet ansvarlig for Holland, og har boet i Amsterdam siden 2017.

Baggrund

Jesper har en Handelseksamen HHX og har tidligere arbejdet som sælger for en international virksomhed med stor rejseaktivitet i udlandet. Han har bestået FIFA agenteksamen i 2011, DBU agenteksamen i 2018, og kan således i dag kalde sig Fodboldagent certificerede af DBU.

Styrker

Netværket i fodboldbranchen er vigtigt, og det er her at Jesper har sin store passion. Han har en helt specielt evne til at møde nye mennesker og huske ansigter. Siden sin start i virksomheden har Jesper set over 100 fodboldkampe om året hvilket har givet ham generel god viden omkring branchen. Da han siden 2017 har bosat sig i Amsterdam har det betydet at han har fået et stort international netværk i Holland/Belgien området.

Filosofi

Jespers filosofi er, at det i høj grad handler om at være til stede i nuet. Man skal holde fokus på de ting, man selv har indflydelse på.

Casper Grønn

Fodbold

Tel: +45 25 21 13 88

Email: casper@peopleinsport.eu

Casper Grønn tiltrådte hos people in sport den 1. september 2016 og er i dag partner i virksomheden.

Baggrund

Casper har en Handelseksamen (HHX) samt merkonomfag i økonomi og statistik, derudover er Casper uddannet speditør og har i årene inden tiltræden hos people in sport arbejdet som sælger for en stor dansk speditions virksomhed. Samtidig har Casper en aktiv fodbold karriere bag sig, med mere end 200 kampe i den næstbedste danske række samt været træner på ungdomsniveau. Igennem jobbet som sælger samt spiller og træner, besidder Casper gode egenskaber indenfor national og international kommunikation og forhandling.

Styrker

Som tidligere sælger, spiller og træner, er ambitionen at give spillerne den bedst mulige rådgivning med karrierer samt forhandling af kontrakter. Egen erfaring kombineret med sulten for at lykkedes.

Filosofi

Caspers filosofi er at man aldrig må nøjes. Har vi noget at stræbe efter, må vi aldrig stille os tilfredse på vejen mod målet.

Steen Vibe Träger

Fodbold

Tel: +45 26 74 27 01

Email: steen@peopleinsport.eu

Steen tiltrådte som manager/scout pr. 1. oktober 2009 hos people in sport. Steen har sit primære fokus på at scoute samt holde kontakt til fodboldspillere på Sjælland.

Baggrund

Steen har en baggrund som professionel fodboldspiller i AB og Herfølge. Siden 15-års alderen har Steen spillet fodbold på højeste nationale niveau og kender derfor alt til de udfordringer, unge spillere står over for i forbindelse med karriere og uddannelse. Steens aktive karriere stoppede med Herfølges oprykning til SAS Ligaen. Sideløbende med karrieren har Steen uddannet sig til folkeskolelærer med linjefagene dansk, idræt, historie og samfundsfag, og han er nu ansat på Brøndby IF’s Idrætsefterskole.

Styrker

Det er Steens ambition at hjælpe spillerne med redskaber, der sætter dem i stand til at forene karriere og uddannelse på en sådan vis, at spillerne bliver i stand til at opfylde de opstillede mål tilfredsstillende.

Filosofi

Steens filosofi er, at stort talent alene langt fra skaber store spillere. Det er nødvendigt, i en tidlig alder, at gøre sig bevidst, hvad målene kræver, og hvad man er villig til at yde. Altså er en god blanding af vilje, motivation og talent forudsætningen for at lykkes i en hård branche.

Søren Mussmann

Fodbold

Tel: +45 22 62 47 35

Email: mussmann@peopleinsport.eu

Søren tiltrådte som agent/scout pr. 1/5-2017 hos people in sport. Sørens primære fokus vil være på ungdommen.

Baggrund

Søren har en baggrund som professionel fodboldspiller samt People In Sport klient i hele sin aktive karriere. Den professionelle karriere startede i SønderjyskE hvor han i en tidlig alder fik debut i superligaen. Han har tilmed været omkring ungdomslandsholdene. Efter 7 år i SønderjyskE, rykkede han videre i karrieren, til den italienske klub FC Pro Vercelli. I januar 2017 valgte Søren, efter flere års kamp med skader, at indstille sin karriere.

Styrker

Kan trække på egen erfaring fra karrieren, og har derfor et godt grundlag for at hjælpe og rådgive de unge igennem en hård branche. Ud fra egne oplevelser er det samtidig muligt at hjælpe med de udfordringer, der kommer ved skiftet fra ungdom til senior og mødet med udlandet.

Filosofi

Potentiale er én ting – hvad man gør med det, er noget andet. Hvis man har et talent, er det ikke givet at man opnår succes. Det er derfor essentielt, at man arbejder hårdt og vedholdende med sine mål, for i sidste ende vil det hårde arbejde betale sig.

Martin Felbo

Fodbold

Tel: +45 71 72 73 61

Email: felbo@peopleinsport.eu

Martin tiltrådte hos people in sport den 1. september 2014 som koordinator for Michael Stensgaard. Han varetager alle former for koordination af salgsindsatser til klubber og agenter i ind- og udland.

Baggrund

Martin er uddannet Cand. Mag. i spansk og virksomhedskommunikation og har desuden en BA i Erhvervssprog (Spansk og Engelsk). Han har gennem de seneste 10 år arbejdet med salg og ledelse indenfor bl.a. rejsebranchen, medieverdenen, IT og events. Han har boet og arbejdet i Spanien i en årrække. Desuden har han gennem de seneste 12 år arbejdet som frivillig i Lyngby Boldklub som bl.a. holdleder for klubbens 1. hold.

Styrker

Koordination, struktur og sprogkendskab er Martins store styrker. SOS er blandt hans favoritord, med det mener han System, Organisation og Struktur. Kendskabet til sportens verden såvel til spillere som til trænerstab og andre ledere er desuden stor.

Filosofi

T.E.A.M. – Together Everyone Achives More er den grundlæggende filosofi hos Martin. Han arbejder mod målet for at opnå det HVER gang og vil gerne hjælpe andre til at nå deres mål også gennem såvel planlægning, sparring og evaluering af mål og indsatser.

Referencer

Anders Lindegaard – Burnley FC

“Jeg startede mit samarbejde med People in Sport, da jeg blev professionel i OB for 12 år siden. Dengang lagde vi sammen en karriereplan, som har hjulpet med at bringe mig til, hvor jeg er i dag.Jeg har som ungdomsspiller oplevet min andel af ‘guldgravende’ agenter, der sætter sig selv og egne interesser over spillerens. Hos People in sport fandt jeg ikke bare en agent, men en rådgiver, der hjælper mig med andet end at række mig pennen, når en kontrakt skal underskrives. Jeg oplever i høj grad, at det er mine interesser, der bliver varetaget over alt andet på en troværdig og professionel måde. Samtidig dækker rådgivningen over alle aspekter af ikke bare min karriere, men mit liv som fodboldspiller. Således kan jeg koncentrere mig 100% om det, jeg holder mest af – at spille fodbold.”

Andreas Bjelland – FC København

“Jeg har valgt People in Sport som min agent, fordi People in Sport de gange, jeg har skiftet klub, har været gode til at vejlede mig både som fodboldspiller og privatperson. Fra vores første møde, som efterhånden er nogle år siden, blev der lagt en karriereplan, som vi så har prøvet at følge og taget skridt for skridt, og planen er indtil videre blevet fulgt rigtig fint. Jeg har oplevet stor respekt for mine egne holdninger og meninger omkring skifte og karriereplanlægning.”

Nicolai Brock-Madsen – St. Mirren FC (Birmingham City FC)

“Jeg er meget tilfreds med at have People in Sport til at varetage mine interesser. Jeg synes bl.a. rigtig godt om deres opfølgningsarbejde, hvor jeg modtager løbende orienteringer om, hvad der er af interesse om min person i ind- og udland. Derudover viser de stor opmærksomhed omkring alle de kampe, jeg spiller på klubhold og landshold. De analyserer kampene med mig og fortæller, hvad de synes er godt, og hvad jeg skal blive ved med at forbedre. Jeg kan også godt lide, at hvis jeg har et spørgsmål eller andre ting, kan jeg altid ringe og få svar, og det gælder både rådgivning om skat, mental coaching, sundhed, forsikringer eller uddannelse. Kan varmt anbefale dem til andre, har kun positivt at sige.”

Nicklas Pedersen – FC Emmen

“People in Sport startede med at hjælpe mig, da jeg var kørt lidt af sporet og spillede på Danmarksserieholdet i Herfølge. Jeg havde som ung fokus på nogle forkerte ting – men med hjælp fra People in Sport accelererede min karriere og udvikling hurtigere, end jeg havde turdet håbe på. People in Sport har et godt netværk i udlandet, som både hjælper med praktiske ting i hverdagen, og som har fundet de rette klubber for min sportslige udvikling.”

Thomas Delaney – Borussia Dortmund

“Når det kommer til valget af rådgivere var det vigtigt for mig, at samarbejdet byggede på fælles interesser. People in Sport har hjulpet mig siden jeg var ungdomsspiller, og de har været med til at stimulere mig i forhold til hvordan jeg så mig selv og gerne ville udvikle mig som fodboldspiller. Det er vigtigt for mig, at de menneker jeg omgiver mig med har samme mål som mig selv og er mennesker jeg kan sparre med og stole på. Her er hele setup´et i People in Sport fantastisk i mine øjne. Det handler ikke bare om at jeg er en vare, men vi bygger en hel plan op i forhold til min person, mine ønsker og hvor vi mener, at jeg passer ind. Jeg har kun rosende ord at sige.”

Simon Makienok – FC Utrecht

“Jeg samarbejder med People in Sport, Michael Stensgaard, da jeg synes, det er et perfekt match både sportsligt og personligt. Vi deler samme holdninger rent udviklingsmæssigt, men vi fungerer også rigtig godt personligt og har et troværdigt samarbejde, som er en vigtig del for mig. Derudover er jeg meget tilfreds med, hvad der er blevet gjort for mig, og jeg føler helt klart, at det er i det her samarbejde, jeg kan få gjort mine mål og ambitioner til virkelighed.”

Seniorspillere

 Navn  Fødselsdag  Klub
Anders Lindegaard 13-04-1984 Burnley FC
Andreas Bjelland 11-07-1988 FC København
Brian Hamalainen 29-05-1989 Dynamo Dresden
Christoffer Remmer 16-01-1993 Molde FK
Daniel Høegh 06-01-1991 SC Heerenveen
Dario Dumic 30-01-1992 Dynamo Dresden (FC Utrecht)
David Jensen 25-03-1992 FC Utrecht
Emil Riis Jakobsen 24-06-1998 Randers FC
Elias Fritjof Sørensen 18-09-1999 Newcastle United FC
Frederik Bay 06-08-1997 FC Helsingør
Frederik Helstrup Jensen 16-03-1993 Arka Gdynia
Frederik Lauenborg 18-05-1997 Randers FC
Gregers Arndal-Lauritzen 03-05-1998 Brøndby IF
Jacob Dehn Andersen 04-08-1995 Viborg FF
Jakob Busk Jensen 12-09-1993 Union Berlin
Jakob Let Haugaard 01-05-1992 Stoke City FC
Jannik Pohl 06-04-1996 FC Groningen
Jens Jakob Dyhr Thomasen 25-06-1996 Odense Boldklub
Jeppe Simonsen 21-11-1995 SønderjyskE
Kasper Lunding Jakobsen 17-07-1999 AGF
Lasse Askou Mikkelsen 18-01-1998 Kolding IF (EfB)
Lasse Nielsen 03-03-1987 Trelleborgs FF
Lukas Reiff Lerager 12-07-1993 FC Bordeaux
Mads Møldrup Carlson 09-01-1999 Lyngby BK
Mads Bech Sørensen 07-01-1999 Brentford FC
Magnus Christensen 20-08-1997 AaB
Magnus Häuser Nielsen 04-05-1998 HB Køge
Magnus Wørts 08-02-1999 FC Nordsjælland
Marcel Rømer 08-08-1991 SønderjyskE
Marcus Ingvartsen 04-01-1996 KRC Genk
Marcus Klingenberg Mathisen 27-02-1996 Halmstads BK
Martin Sønder Frese 04-01-1998 FC Nordsjælland
Mathias Greve 11-02-1995 Odense Boldklub
Mikael Neville Anderson 01-07-1998 SBV Excelsior (FCM)
Mikkel Andersen 17-12-1988 FC Midtjylland
Mikkel Basse 31-08-1996 FC Helsingør
Nicklas Jakobsen 17-08-1999 FC Nordsjælland
Nicklas Pedersen 10-10-1987 FC Emmen
Nicolai Brock-Madsen 09-01-1993 St. Mirren FC (Birmingham)
Niklas Vesterlund Nielsen 06-06-1999 FC København
Simon Makienok 21-11-1990 FC Utrecht
Stephan Petersen 15-11-1985 Silkeborg IF
Thomas Delaney 03-09-1991 Borussia Dortmund
Ulrik Yttergård Jenssen 17-07-1996 FC Nordsjælland

Ungdomsspillere

 Navn  Fødselsdag  Klub
Anders Fæster 06-02-2001 FC Groningen
Christian Kjelder Rasmussen 19-01-2003 FC Nordsjælland
Christoffer Monty 05-07-2000 FC København
Christopher Bobber Møller 04-04-2003 FC Midtjylland
Elias Jelert Kristensen 12-06-2003 FC København
Emil Frederiksen 05-09-2000 SC Heerenveen
Emil Hald Agerbæk 18-01-2002 AGF
Eskild Munk Dall 08-01-2003 Silkeborg IF
Gabriel Alves Christensen 05-04-2001 AaB
Hektor Højbjerre Thomsen 04-02-2002 FC Nordsjælland
Jacob Steen Christensen 25-06-2001 FC Nordsjælland
Jeppe Pedersen 03-03-2001 AaB
Joachim Juhl Rothmann 29-06-2000 FC Nordsjælland
Lukas Sparre Klitten 01-05-2000 AaB
Magnus Warming 08-06-2000 Brøndby IF
Mathias Ross 15-01-2001 AaB
Nicolas Madsen 17-03-2000 FC Midtjylland
Oliver Alexander Henriksen 30-03-2003 AaB
Oliver Sparre Klitten 01-05-2000 AaB
Oliver Tølbøll Rimmen 07-05-2001 FC Nordsjælland
Rasmus Møller 03-05-2000 FC København
Tobias Pedersen 16-02-2001 FC København
Victor Christoffer Jensen 08-02-2000 AFC Ajax Amsterdam