Teamet

Michael Stensgaard

partner

Tel: +45 29 44 48 11

Email: michael@peopleinsport.eu

Michael er partner i People in Sport og har været med siden begyndelsen. Han har en idrætsmæssig baggrund som professionel fodboldmålmand for blandt andre FCK, Southampton FC og Liverpool FC.

Baggrund 

Michael stoppede sin aktive idrætskarriere i 2001 og er i dag uddannet cand.jur. med speciale i forhandling. Han har undervist i forhandling både som ekstern lektor på Københavns Universitet og i mange store virksomheder. Desuden har Michael vundet den store internationale forhandlingskonkurrence INC (international forhandlingskonkurrence for jurastuderende fra hele verden) og har siddet som dommer både i den danske og internationale konkurrence.

Styrker

Som jurist og autoriseret FIFA-agent hjælper Michael flere idrætsudøvere med kontraktforhandling. Michael repræsenterer en sjælden sammensmeltning inden for rådgivning af idrætsudøvere: Egne erfaringer kombineret med uddannelse.

Filosofi

Michael brænder for at lære spillere ’nøglen til succes’, og han ved ikke noget bedre end at se dem lykkes på den store scene og nå de mål, som er sat mange år tidligere. Derfor er Michaels filosofi, at potentialet skal udnyttes ved at sætte sig ambitiøse mål, rette fokus mod det rigtige hver dag samt udvikle evnen til at ’ville det mest’.

Casper Grønn

Fodbold

Tel: +45 25 21 13 88

Email: casper@peopleinsport.eu

Casper Grønn tiltrådte hos People in Sport den 1. september 2016 og er i dag partner i virksomheden.

Baggrund

Casper har en Handelseksamen (HHX) samt merkonomfag i økonomi og statistik, derudover er Casper uddannet speditør og har i årene inden tiltræden hos People in sport arbejdet som sælger for en stor dansk speditions virksomhed. Samtidig har Casper en aktiv fodbold karriere bag sig, med mere end 200 kampe i den næstbedste danske række samt været træner på ungdomsniveau. Igennem jobbet som sælger samt spiller og træner, besidder Casper gode egenskaber indenfor national og international kommunikation og forhandling.

Styrker

Som tidligere sælger, spiller og træner, er ambitionen at give spillerne den bedst mulige rådgivning med karrierer samt forhandling af kontrakter. Egen erfaring kombineret med sulten for at lykkedes.

Filosofi

Caspers filosofi er at man aldrig må nøjes. Har vi noget at stræbe efter, må vi aldrig stille os tilfredse på vejen mod målet.

Steen Vibe Träger

Fodbold

Tel: +45 26 74 27 01

Email: steen@peopleinsport.eu

Steen tiltrådte hos People in Sport den 1. oktober 2009 som manager/scout. Steen har sit primære fokus på at scoute samt holde kontakt til fodboldspillere på Sjælland.

Baggrund

Steen har en baggrund som professionel fodboldspiller i AB og Herfølge. Siden 15-års alderen har Steen spillet fodbold på højeste nationale niveau og kender derfor alt til de udfordringer, unge spillere står over for i forbindelse med karriere og uddannelse. Steens aktive karriere stoppede med Herfølges oprykning til SAS Ligaen. Sideløbende med karrieren har Steen uddannet sig til folkeskolelærer med linjefagene dansk, idræt, historie og samfundsfag, og han er nu ansat på Brøndby IF’s Idrætsefterskole.

Styrker

Det er Steens ambition at hjælpe spillerne med redskaber, der sætter dem i stand til at forene karriere og uddannelse på en sådan vis, at spillerne bliver i stand til at opfylde de opstillede mål tilfredsstillende.

Filosofi

Steens filosofi er, at stort talent alene langt fra skaber store spillere. Det er nødvendigt, i en tidlig alder, at gøre sig bevidst, hvad målene kræver, og hvad man er villig til at yde. Altså er en god blanding af vilje, motivation og talent forudsætningen for at lykkes i en hård branche.

Martin Felbo

Fodbold

Tel: +45 71 72 73 61

Email: felbo@peopleinsport.eu

Martin tiltrådte hos People in Sport den 1. september 2014 som koordinator for Michael Stensgaard. Han varetager i dag alle former for koordination af salgsindsatser til klubber og agenter i ind- og udland.

Baggrund

Martin er uddannet Cand. Mag. i spansk og virksomhedskommunikation og har desuden en BA i Erhvervssprog (Spansk og Engelsk). Før han blev ansat hos People in sport har han 10 års erfaring med salg og ledelse indenfor bl.a. rejsebranchen, medieverdenen, IT og events. Han har boet og arbejdet i Spanien i en årrække.

Styrker

Koordination, struktur og sprogkendskab er Martins store styrker. SOS er blandt hans favoritord, med det mener han System, Organisation og Struktur. Kendskabet til sportens verden såvel til spillere som til trænerstab og andre ledere er desuden stor.

Filosofi

T.E.A.M. – Together Everyone Achives More er den grundlæggende filosofi hos Martin. Han arbejder mod målet for at opnå det HVER gang og vil gerne hjælpe andre til at nå deres mål også gennem såvel planlægning, sparring og evaluering af mål og indsatser.

Mikkel Hedegaard Christensen

Fodbold

Tel: +45 29 36 46 19

Email: mikkel@peopleinsport.eu

Mikkel tiltrådte hos People in Sport den 1. august 2019 som agent og er ansvarlig for rekruttering af ungdomsspillere vest for Storebælt.

Baggrund

Mikkel har en Handelseksamen (HHX) og har tidligere været ansat i Sydbank, da han læste finansøkonomi. Inden Mikkels tiltræden i People in Sport, har Mikkel også været professionel fodboldspiller – med Superliga-, 1. divisions- og ungdomslandskampe på cv’et.  Mikkels karriere sluttede tidligt pga. skader, så nu brænder han for at dele ud af sine erfaringer, samt at hjælpe andre spillere med at lykkes med deres mål.

 

Styrker

Som tidligere spiller har Mikkel en masse ting, han vil forsøge at lære fra sig. Mikkel har altid været en del af et konkurrencefyldt elitemiljø – han har både prøvet at blive valgt til og fra, og ved hvad der skal til, for at slå igennem fra ungdomspiller til seniorspiller.

 

Filosofi

Mikkels filosofi er, at man ikke altid skal kigge på hvad andre gør, men at man altid skal stræbe efter at blive den bedste udgave af sig selv, samt at være den, der vil det mest.

Referencer

Anders Lindegaard – Helsingborgs IF

“Jeg startede mit samarbejde med People in Sport, da jeg blev professionel i OB for 17 år siden. Dengang lagde vi sammen en karriereplan, som har hjulpet med at bringe mig til, hvor jeg er i dag.Jeg har som ungdomsspiller oplevet min andel af ‘guldgravende’ agenter, der sætter sig selv og egne interesser over spillerens. Hos People in sport fandt jeg ikke bare en agent, men en rådgiver, der hjælper mig med andet end at række mig pennen, når en kontrakt skal underskrives. Jeg oplever i høj grad, at det er mine interesser, der bliver varetaget over alt andet på en troværdig og professionel måde. Samtidig dækker rådgivningen over alle aspekter af ikke bare min karriere, men mit liv som fodboldspiller. Således kan jeg koncentrere mig 100% om det, jeg holder mest af – at spille fodbold.”

Andreas Bjelland – FC København

“Jeg har valgt People in Sport som min agent, fordi People in Sport de gange, jeg har skiftet klub, har været gode til at vejlede mig både som fodboldspiller og privatperson. Fra vores første møde, som efterhånden er nogle år siden, blev der lagt en karriereplan, som vi så har prøvet at følge og taget skridt for skridt, og planen er indtil videre blevet fulgt rigtig fint. Jeg har oplevet stor respekt for mine egne holdninger og meninger omkring skifte og karriereplanlægning.”

Nicolai Brock-Madsen – AC Horsens

“Jeg er meget tilfreds med at have People in Sport til at varetage mine interesser. Jeg synes bl.a. rigtig godt om deres opfølgningsarbejde, hvor jeg modtager løbende orienteringer om, hvad der er af interesse om min person i ind- og udland. Derudover viser de stor opmærksomhed omkring alle de kampe, jeg spiller på klubhold og landshold. De analyserer kampene med mig og fortæller, hvad de synes er godt, og hvad jeg skal blive ved med at forbedre. Jeg kan også godt lide, at hvis jeg har et spørgsmål eller andre ting, kan jeg altid ringe og få svar, og det gælder både rådgivning om skat, mental coaching, sundhed, forsikringer eller uddannelse. Kan varmt anbefale dem til andre, har kun positivt at sige.”

Lukas Lerager – FC København (Genoa CFC)

“Jeg har været tilknyttet People in Sport siden jeg var 17 år. Jeg har altid betragtet People in Sport som værende et loyalt, hårdtarbejdende og professionelt rådgivningsfirma, som jeg er meget stolt af at være en del af. Det gælder såvel deres arbejde for mig i hverdagen som deres overordnede forståelse for mig som person og min karrieres udvikling”

Thomas Delaney – Borussia Dortmund

“Når det kommer til valget af rådgivere var det vigtigt for mig, at samarbejdet byggede på fælles interesser. People in Sport har hjulpet mig siden jeg var ungdomsspiller, og de har været med til at stimulere mig i forhold til hvordan jeg så mig selv og gerne ville udvikle mig som fodboldspiller. Det er vigtigt for mig, at de menneker jeg omgiver mig med har samme mål som mig selv og er mennesker jeg kan sparre med og stole på. Her er hele setup´et i People in Sport fantastisk i mine øjne. Det handler ikke bare om at jeg er en vare, men vi bygger en hel plan op i forhold til min person, mine ønsker og hvor vi mener, at jeg passer ind. Jeg har kun rosende ord at sige.”

Simon Makienok – FC St. Pauli

“Jeg samarbejder med People in Sport, Michael Stensgaard, da jeg synes, det er et perfekt match både sportsligt og personligt. Vi deler samme holdninger rent udviklingsmæssigt, men vi fungerer også rigtig godt personligt og har et troværdigt samarbejde, som er en vigtig del for mig. Derudover er jeg meget tilfreds med, hvad der er blevet gjort for mig, og jeg føler helt klart, at det er i det her samarbejde, jeg kan få gjort mine mål og ambitioner til virkelighed.”

Seniorspillere

 Navn  Fødselsdag  Klub
Anders Lindegaard 13-04-1984 Helsingborgs IF
Andreas Bjelland 11-07-1988 FC København
Brian Hamalainen 29-05-1989 Lyngby BK
Christoffer Monty 05-07-2000 Slagelse B&I
Christoffer Remmer 16-01-1993 KVC Westerlo
Daniel Høegh 06-01-1991 FC Midtjylland
Dario Dumic 30-01-1992 FC Twente
David Jensen 25-03-1992 New York Red Bulls
Elias Fritjof Sørensen 18-09-1999 Almere City FC (NUFC)
Emil Frederiksen 05-09-2000 SønderjyskE
Emil Nielsen 08-11-1993 Lyngby BK
Frederik Helstrup Jensen 16-03-1993 Almere City FC
Frederik Lauenborg 18-05-1997 Randers FC
Henrik Dalsgaard 27-07-1989 Brentford FC
Jacob Steen Christensen 25-06-2001 FC Nordsjælland
Jakob Busk Jensen 12-09-1993 Union Berlin
Jakob Let Haugaard 01-05-1992 AIK
Jannik Pohl 06-04-1996 AC Horsens
Jens Jakob Dyhr Thomasen 25-06-1996 Odense Boldklub
Jeppe Pedersen 03-03-2001 Skive IK (AaB)
Jeppe Simonsen 21-11-1995 SønderjyskE
Joachim Juhl Rothmann 29-06-2000 FC Nordsjælland
Jonas Dakir 18-04-1997 Randers FC
Jonas Older Wind 07-02-1999 FC København
Kasper Lunding Jakobsen 17-07-1999 Heracles Almelo
Lukas Reiff Lerager 12-07-1993 FC København (Genoa CFC)
Lukas Sparre Klitten 01-05-2000 AaB
Mads Bech Sørensen 07-01-1999 Brentford FC
Magnus Christensen 20-08-1997 AaB
Magnus Warming 08-06-2000 Lyngby BK
Magnus Wørts 08-02-1999 HB Køge
Marcel Rømer 08-08-1991 Lyngby BK
Marcus Ingvartsen 04-01-1996 Union Berlin
Martin Sønder Frese 04-01-1998 FC Nordsjælland
Matej Delac 20-08-1992 AC Horsens
Mathias Ross 15-01-2001 AaB
Nicklas Jakobsen 17-08-1999 Esbjerg fB (FC Groningen)
Nicolai Brock-Madsen 09-01-1993 AC Horsens
Niklas Vesterlund Nielsen 06-06-1999 Trelleborgs FF
Oliver Sparre Klitten 01-05-2000 AaB
Oliver Tølbøll Rimmen 07-05-2001 FC Nordsjælland
Oskar Buur 31-03-1998 Grasshoppers (Wolves)
Peter Bjur 02-02-2000 Brøndby IF
Simon Makienok 21-11-1990 FC St. Pauli
Thomas Delaney 03-09-1991 Borussia Dortmund
Ulrik Yttergård Jenssen 17-07-1996 FC Nordsjælland
Victor Christoffer Jensen 08-02-2000 FC Nordsjælland (AFC Ajax Amsterdam)

Ungdomsspillere

 Navn  Fødselsdag  Klub
Asbjørn Bøndergaard 05-05-2004 Silkeborg IF
August Priske 23-03-2004 FC Midtjylland
Christian Kjelder Rasmussen 19-01-2003 AFC Ajax Amsterdam
Christoffer Ravn Jensen 09-02-2003 AaB
Cornelius Olsson 27-02-2006 FC København
Elias Jelert Kristensen 12-06-2003 FC København
Emil Hald Agerbæk 18-01-2002 AGF
Emile Chambo 20-01-2006 FC København
Eskild Munk Dall 08-01-2003 AFC Ajax Amsterdam
Frederik Flex 11-03-2004 Parma Calcio 1913
Hektor Højbjerre Thomsen 04-02-2002 FC Nordsjælland
Jakob Breum Martinsen 17-11-2003 Odense Boldklub
Jeppe Kjær Jensen 01-03-2004 AFC Ajax Amsterdam
Lukas Larsen 12-01-2004 FC Köln
Magnus Worsøe Nielsen 04-08-2004 Odense Boldklub
Marinus Frederik Larsen 30-12-2003 Brøndby IF
Moussa Sangaré Baba 21-02-2002 FC Nordsjælland
Nikolai Hillerup 23-03-2005 Esbjerg fB
Oliver Alexander Henriksen 30-03-2003 AaB
Oliver Ross 10-10-2004 AaB
Rasmus Kristiansen 12-06-2004 FC Midtjylland
Tinus Olesen 21-08-2005 SønderjyskE