Referencer


Anders Lindegaard – Burnley FC

“Jeg startede mit samarbejde med People in Sport, da jeg blev professionel i OB for 11 år siden. Dengang lagde vi sammen en karriereplan, som har hjulpet med at bringe mig til, hvor jeg er i dag.Jeg har som ungdomsspiller oplevet min andel af ‘guldgravende’ agenter, der sætter sig selv og egne interesser over spillerens. Hos People in sport fandt jeg ikke bare en agent, men en rådgiver, der hjælper mig med andet end at række mig pennen, når en kontrakt skal underskrives. Jeg oplever i høj grad, at det er mine interesser, der bliver varetaget over alt andet på en troværdig og professionel måde. Samtidig dækker rådgivningen over alle aspekter af ikke bare min karriere, men mit liv som fodboldspiller. Således kan jeg koncentrere mig 100% om det, jeg holder mest af – at spille fodbold.”

Andreas Bjelland – Brentford FC

“Jeg har valgt People in Sport som min agent, fordi People in Sport de gange, jeg har skiftet klub, har været gode til at vejlede mig både som fodboldspiller og privatperson. Fra vores første møde, som efterhånden er nogle år siden, blev der lagt en karriereplan, som vi så har prøvet at følge og taget skridt for skridt, og planen er indtil videre blevet fulgt rigtig fint. Jeg har oplevet stor respekt for mine egne holdninger og meninger omkring skifte og karriereplanlægning.”

Nicklas Pedersen – KV Mechelen

“People in Sport startede med at hjælpe mig, da jeg var kørt lidt af sporet og spillede på Danmarksserieholdet i Herfølge. Jeg havde som ung fokus på nogle forkerte ting – men med hjælp fra People in Sport accelererede min karriere og udvikling hurtigere, end jeg havde turdet håbe på. People in Sport har et godt netværk i udlandet, som både hjælper med praktiske ting i hverdagen, og som har fundet de rette klubber for min sportslige udvikling.”

Simon Makienok – FC Utrecht

“Jeg samarbejder med People in Sport, Michael Stensgaard, da jeg synes, det er et perfekt match både sportsligt og personligt. Vi deler samme holdninger rent udviklingsmæssigt, men vi fungerer også rigtig godt personligt og har et troværdigt samarbejde, som er en vigtig del for mig. Derudover er jeg meget tilfreds med, hvad der er blevet gjort for mig, og jeg føler helt klart, at det er i det her samarbejde, jeg kan få gjort mine mål og ambitioner til virkelighed.”

Nicolai Brock-Madsen – Birmingham City FC

“Jeg er meget tilfreds med at have People in Sport til at varetage mine interesser. Jeg synes bl.a. rigtig godt om deres opfølgningsarbejde, hvor jeg modtager løbende orienteringer om, hvad der er af interesse om min person i ind- og udland. Derudover viser de stor opmærksomhed omkring alle de kampe, jeg spiller på klubhold og landshold. De analyserer kampene med mig og fortæller, hvad de synes er godt, og hvad jeg skal blive ved med at forbedre. Jeg kan også godt lide, at hvis jeg har et spørgsmål eller andre ting, kan jeg altid ringe og få svar, og det gælder både rådgivning om skat, mental coaching, sundhed, forsikringer eller uddannelse. Kan varmt anbefale dem til andre, har kun positivt at sige.”

Thomas Delaney – Werder Bremen

“Når det kommer til valget af rådgivere var det vigtigt for mig, at samarbejdet byggede på fælles interesser. People in Sport har hjulpet mig siden jeg var ungdomsspiller, og de har været med til at stimulere mig i forhold til hvordan jeg så mig selv og gerne ville udvikle mig som fodboldspiller. Det er vigtigt for mig, at de menneker jeg omgiver mig med har samme mål som mig selv og er mennesker jeg kan sparre med og stole på. Her er hele setup´et i People in Sport fantastisk i mine øjne. Det handler ikke bare om at jeg er en vare, men vi bygger en hel plan op i forhold til min person, mine ønsker og hvor vi mener, at jeg passer ind. Jeg har kun rosende ord at sige.”