Referencer


Klaus Thomsen – Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

“For mig er people in sport mere end et agentfirma. Jeg ser det som en samarbejdspartner, der ikke kun kan hjælpe med at forhandle min kontrakt, men som også er behjælpelig med at klargøre mine mål for mig gennem en udarbejdelse af en karriereplan. Dette har ikke kun hjulpet mig til at nå mine mål, men også til at sætte nye mål og stile højere, både på banen og på det fysiske og mentale plan.

Som elitesportsudøver er det vigtigt for mig at have kompetente folk til at varetage mine interesser, og her har jeg i people in sport en god sparringspartner, som kan hjælpe mig til at opnå mine mål og drømme. Jeg kan kun anbefale people in sport til andre elitesportsudøvere, som har ambitioner om at udvikle sig inden for deres sportsgren.”

Nicolai Pedersen – Nordsjælland Håndbold

“Grunden til, at jeg har valgt people in sport, er først og fremmest, fordi der hos people in sport er et stort fokus på, at de basale og afgørende ting udenfor banen skal fungere. Dét, at der er stort fokus på, hvad den enkelte har behov for, gør det i sidste ende utroligt meget nemmere for én at tage beslutningen om, hvor man vil spille.

Jeg havde flere dialoger med min agent Kenneth Thrane, der ikke handlede om, hvad man fik i løn ved den og den klub, men hvad der var vigtigt for mig, og hvad der skulle til for, at jeg kunne præstere på banen. Agenten siger sin mening, hvilket for mig er vigtigt, så man har noget at veje sine tanker op imod. Vigtigst af alt er det 100 % dig selv, der i sidste ende tager den endelig beslutning.”

Daniel Svensson 

“Jeg har igennem hele min karriere arbejdet sammen med people in sport. De har hjulpet mig i mange forskellige situationer, og jeg har altid kunnet stole på at få den bedst tænkelige hjælp. De har været med i alt lige fra kontraktforhandling og økonomi til stridigheder med klubber af forskellig slags.

Endelig har der i min karriere været mange udfordrende øjeblikke, hvor aviser og TV har været en del af spillet – og her har people in sports medierådgivning været et vigtigt og værdiskabende punkt.

Intet for stort og intet for småt, kan ikke forestille mig en bedre agentvirksomhed.”