Teamet


Mads Winther
Partner
Telefon : +45 20 14 71 72

Mads er stifter af people in sport. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen og Superligaen. Uddannelsesmæssigt er Mads cand.merc. Han arbejder desuden som ekstern lektor på Handelshøjskolen.

Styrker

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i mange år og licens som FIFA-agent.

Baggrund

Med management-baggrund fra konsulentbranchen er Mads særlig stærk på strategier og salg. Flere steder har Mads været drivkraften bag udvikling af sponsorkoncepter. Desuden var han central i udviklingen af strategierne bag fx SønderjyskE. I dag er Mads seniorpartner i konsulentfirmaet intenz og samtidig ankermand i people in sport.

Filosofi

Mads’ filosofi er, at indstilling og motivation er afgørende for de resultater, vi skaber – og at vi selv kan være med til at finde den nødvendige motivation for at præstere topresultater.

Michael Hansen
Partner
Telefon : +45 25 66 09 55

Michael Hansen er tiltrådt som partner i people in sport den 1. januar 2008 og sidder som hovedansvarlig for PINS Handball, hvor han også selv er agent for flere dame- og herrespillere.

Baggrund

Michael er uddannet revisor, har arbejdet som økonomichef og har endvidere været edb konsulent. Han har altid beskæftiget sig med håndbold, først som spiller i Skjern Håndbold, senere i VRI. En rygskade kom i vejen, og han valgte at blive håndboldtræner, hvor han trænede både damer og herrer i Aarhus og Viborg. I perioden 2003-08 arbejdede Michael som sportschef i Viborg HK. I nævnte periode opnåede Viborg HK 8 guldmedaljer, herunder det eftertragtede Champions League trofæ.

Styrker

Som spiller var Michael fokuseret på, at håndbold er et sjovt spil, med fart og uendelige muligheder for at udvikle sig selv og holdet. Som træner var Michael motiveret af at få en gruppe af forskellige mennesker til at fungere sammen via effektiv håndbold, samt nå de opsatte mål. Ydermere var Michael som sportschef motiveret af at udarbejde og optimere den sportslige strategi samt skabe et unikt hold ud fra klubbens vision, mission og værdier. Ud over et stort netværk i dansk og international håndbold er Michaels styrke en bred viden om håndbold kombineret med indsigt i skat og økonomi.

Filosofi

Michaels filosofi er, at du sagtens kan nå dine mål, hvis du er fokuseret, træner benhårdt og har godt humør. Vær ydmyg og vedholdende. Giv et smil til andre, det kommer igen.

Kenneth Thrane
Herrehåndbold
Telefon : +45 26 87 93 06

Kenneth startede 1. oktober 2009 i people in sport, hvor han arbejder med herrespillere.

Baggrund

Kenneth har en baggrund som Ligaspiller i bl.a. Århus, Kolding, Skanderborg og Team Tvis Holstebro. Ligeledes har Kenneth spillet på alle landshold fra Y til A. Fra 2004-09 var Kenneth en del af den sportslige ledelse i Skanderborg Håndbold, hvor de havde stor fokus på udvikling af unge talenter både på og uden for banen.

Styrker

Via jobbet som sportschef i Skanderborg har Kenneth et indgående kendskab til alt vedrørende kontrakter, forhandlinger og udvælgelse af spillere. Kenneth er ligeledes uddannet statsaut. ejendomsmægler og har gennem 12 år i mæglerbranchen dagligt deltaget i forhandlinger mellem 2 parter. De 3 sidste år også som leder med ansvar for personale, ansættelser og budgetter. Udover jobbet i people in sport er Kenneth ansat som ejendoms adm. i Skanderborg.

Filosofi

Kenneth tror på åbenhed og ærlighed som vigtige elementer for, at klub og spiller får et godt samarbejde. Planlægning og struktur af hverdagen skaber de bedste muligheder for succes og tilfredsstillelse for både spiller og klub.

Kenneth Jensen
Herrehåndbold
Telefon : +45 28 13 66 36

Kenneth Lejsgaard Jensen er tiltrådt i people in sport i februar 2012 og arbejder primært med herrespillere i håndbold.

Baggrund

Kenneth startede karrieren i Aalborg, hvor læreruddannelsen og de første år som håndboldtræner udspandt sig. Han er uddannet Diplomtræner under DHF og har Europas højeste træneruddannelse, EHF Master Coach. Kenneth underviser på DHFs elitetræneruddannelser og har afholdt mange foredrag og inspirationskurser. Kenneth Jensen har arbejdet som træner i 7-8 år, hvor karrieren er gået fra Aalborg DH over Silkeborg-Voel KFUM til FCM, hvorfra flere finaler og medaljer er hjemtaget både nationalt og internationalt. I sommeren 2011 kulminerede det med hjemførelse af både det danske mesterskab og Europa Cup titlen til det midtjyske.

Styrker

Med udgangspunkt i trænerbaggrunden har Kenneth et indgående kendskab til spillerens udvikling og motivation. Han er erfaren i at sætte ambitiøse mål og lægge planer for opfyldelsen af disse.

Filosofi

Kenneth tror meget på at realisere potentialer. Hvis en person er klar til at levere hjerteblod, indsats og vilje, er der altid en vej frem til målet.

Nikolaj Broström
Herrehåndbold
Telefon : +45 28 39 74 77

Nikolaj Broström er tiltrådt i people in sport i februar 2012 og skal primært arbejde med herrespillere i håndbold.

Baggrund Nikolaj har tidligere været ansat som eliteidrætskoordinator i Horsens Kommune men er nu dedikeret fuld tid til people in sport. Han har tidligere spillet håndbold på Liganiveau i en årrække og repræsenteret bl.a. Helsingør IF, Virum Sorgenfri, Ajax/Farum og Ajax København. Siden 2007 har Nikolaj fungeret som sparringspartner og koordinator for det Japanske Håndboldforbund og har i den forbindelse skabt sig et stort netværk i international håndbold. Han har blandt andet deltaget ved flere internationale mesterskaber sammen med Japans Herre A-landshold.

Styrker Nikolaj har igennem flere år arbejdet med talentudvikling i en lang række forskellige idrætsgrene og har opnået relevant erfaring og indsigt i rådgivning af både klubber, trænere, forældre og eliteaktive.

Filosofi Nikolajs filosofi er, at drivkraften i en eliteidrætsudøvers tilværelse skal være commitment og glæde. Derudover kræver det en struktureret hverdag, en individuel handlingsplan samt seriøse samarbejdspartnere, der støtter spilleren frem mod målet og toppræstationerne.