Kenneth Thrane


Kenneth Thrane
Herrehåndbold
Telefon : +45 26 87 93 06

Kenneth startede 1. oktober 2009 i people in sport, hvor han arbejder med herrespillere.

Baggrund

Kenneth har en baggrund som Ligaspiller i bl.a. Århus, Kolding, Skanderborg og Team Tvis Holstebro. Ligeledes har Kenneth spillet på alle landshold fra Y til A. Fra 2004-09 var Kenneth en del af den sportslige ledelse i Skanderborg Håndbold, hvor de havde stor fokus på udvikling af unge talenter både på og uden for banen.

Styrker

Via jobbet som sportschef i Skanderborg har Kenneth et indgående kendskab til alt vedrørende kontrakter, forhandlinger og udvælgelse af spillere. Kenneth er ligeledes uddannet statsaut. ejendomsmægler og har gennem 12 år i mæglerbranchen dagligt deltaget i forhandlinger mellem 2 parter. De 3 sidste år også som leder med ansvar for personale, ansættelser og budgetter. Udover jobbet i people in sport er Kenneth ansat som ejendoms adm. i Skanderborg.

Filosofi

Kenneth tror på åbenhed og ærlighed som vigtige elementer for, at klub og spiller får et godt samarbejde. Planlægning og struktur af hverdagen skaber de bedste muligheder for succes og tilfredsstillelse for både spiller og klub.