Nikolaj Broström


Nikolaj Broström
Herrehåndbold
Telefon : +45 28 39 74 77

Nikolaj Broström er tiltrådt i people in sport i februar 2012 og skal primært arbejde med herrespillere i håndbold.

Baggrund Nikolaj har tidligere været ansat som eliteidrætskoordinator i Horsens Kommune men er nu dedikeret fuld tid til people in sport. Han har tidligere spillet håndbold på Liganiveau i en årrække og repræsenteret bl.a. Helsingør IF, Virum Sorgenfri, Ajax/Farum og Ajax København. Siden 2007 har Nikolaj fungeret som sparringspartner og koordinator for det Japanske Håndboldforbund og har i den forbindelse skabt sig et stort netværk i international håndbold. Han har blandt andet deltaget ved flere internationale mesterskaber sammen med Japans Herre A-landshold.

Styrker Nikolaj har igennem flere år arbejdet med talentudvikling i en lang række forskellige idrætsgrene og har opnået relevant erfaring og indsigt i rådgivning af både klubber, trænere, forældre og eliteaktive.

Filosofi Nikolajs filosofi er, at drivkraften i en eliteidrætsudøvers tilværelse skal være commitment og glæde. Derudover kræver det en struktureret hverdag, en individuel handlingsplan samt seriøse samarbejdspartnere, der støtter spilleren frem mod målet og toppræstationerne.