Teamet

Kasper Degn

Ishockey

Tel: +45 20 71 66 52

Email: kasper@peopleinsport.eu

Baggrund: Kasper startede sin aktive ishockeykarriere i Herning, og spillede efterfølgende 18 senior sæsoner, hvor han optrådte for Rungsted, Bietigheim i Tyskland og Aalborg. Sideløbende med ligakarrieren er det internationalt blevet til 150 A-landskampe og deraf 7 senior VM. Han er uddannet civiløkonom sideløbende med ishockeykarrieren. Fra 2014 til 2017 bestyrelsesmedlem i Herning Blue Fox, og med i de sportslige beslutninger. I samme periode ansat som sportschef i selvsamme klub på en midlertidig aftale.

Styrker: Qua sine forskellige poster har Kasper et stort kendskab til hvad der kræves i de forskellige situationer og niveauer for at nå i mål. Kasper har været i ilden hver dag, og mærket på egen krop, både fysisk og mentalt, hvad der kræves for at være med på højeste liga- og landsholdniveau. Inden han dedikerede sig fuld tid til rådgivningen indenfor ishockey, rådgav han 30 internationale elever på Ikast Brande gymnasium i deres hverdag, og blev endnu mere bevidst om, at det krævede mål, plan og struktur for at nå sine mål.

Filosofi: Med fokuseret arbejde i den rigtige proces kan man nå målet. Hverdagen tæller hvor den rette indstilling og lyst skal være fremherskende. Ærlighed og samarbejde er vigtige parametre. Sjældent man kan alt til 100 %, og det er en styrke at vide, hvor man skal lægge sin fokus.