Mød people in sport


Hos people in sport arbejder vi for at skabe de bedste muligheder for vores kunder.

Derfor har vi sat et stærkt hold, som dagligt kæmper for at gøre en forskel.

Læs mere om os her.

Søren Mussmann
Fodbold
Telefon : +45 22 62 47 35

Søren er tiltrådt som agent/scout pr. 1/5-2017 hos People In Sport. Sørens primære fokus vil være på ungdommen.

Baggrund

Søren har en baggrund som professionel fodboldspiller samt People In Sport klient i hele sin aktive karriere. Den professionelle karriere startede i SønderjyskE hvor han i en tidlig alder fik debut i superligaen. Han har tilmed været omkring ungdomslandsholdene. Efter 7 år i SønderjyskE, rykkede han videre i karrieren, til den italienske klub FC Pro Vercelli. I januar 2017 valgte Søren, efter flere års kamp med skader, at indstille sin karriere.

Styrker

Kan trække på egen erfaring fra karrieren, og har derfor et godt grundlag for at hjælpe og rådgive de unge igennem en hård branche. Ud fra egne oplevelser er det samtidig muligt at hjælpe med de udfordringer, der kommer ved skiftet fra ungdom til senior og mødet med udlandet.

Filosofi

Potentiale er én ting – hvad man gør med det, er noget andet. Hvis man har et talent, er det ikke givet at man opnår succes. Det er derfor essentielt, at man arbejder hårdt og vedholdende med sine mål, for i sidste ende vil det hårde arbejde betale sig.

 

Mads Winther
Partner
Telefon : +45 20 14 71 72

Mads er stifter af people in sport. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen og Superligaen. Uddannelsesmæssigt er Mads cand.merc. Han arbejder desuden som ekstern lektor på Handelshøjskolen.

Styrker

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i mange år og licens som FIFA-agent.

Baggrund

Med management-baggrund fra konsulentbranchen er Mads særlig stærk på strategier og salg. Flere steder har Mads været drivkraften bag udvikling af sponsorkoncepter. Desuden var han central i udviklingen af strategierne bag fx SønderjyskE. I dag er Mads seniorpartner i konsulentfirmaet intenz og samtidig ankermand i people in sport.

Filosofi

Mads’ filosofi er, at indstilling og motivation er afgørende for de resultater, vi skaber – og at vi selv kan være med til at finde den nødvendige motivation for at præstere topresultater.

Michael Hansen
Partner
Telefon : +45 25 66 09 55

Michael Hansen er tiltrådt som partner i people in sport den 1. januar 2008 og sidder som hovedansvarlig for PINS Handball, hvor han også selv er agent for flere dame- og herrespillere.

Baggrund

Michael er uddannet revisor, har arbejdet som økonomichef og har endvidere været edb konsulent. Han har altid beskæftiget sig med håndbold, først som spiller i Skjern Håndbold, senere i VRI. En rygskade kom i vejen, og han valgte at blive håndboldtræner, hvor han trænede både damer og herrer i Aarhus og Viborg. I perioden 2003-08 arbejdede Michael som sportschef i Viborg HK. I nævnte periode opnåede Viborg HK 8 guldmedaljer, herunder det eftertragtede Champions League trofæ.

Styrker

Som spiller var Michael fokuseret på, at håndbold er et sjovt spil, med fart og uendelige muligheder for at udvikle sig selv og holdet. Som træner var Michael motiveret af at få en gruppe af forskellige mennesker til at fungere sammen via effektiv håndbold, samt nå de opsatte mål. Ydermere var Michael som sportschef motiveret af at udarbejde og optimere den sportslige strategi samt skabe et unikt hold ud fra klubbens vision, mission og værdier. Ud over et stort netværk i dansk og international håndbold er Michaels styrke en bred viden om håndbold kombineret med indsigt i skat og økonomi.

Filosofi

Michaels filosofi er, at du sagtens kan nå dine mål, hvis du er fokuseret, træner benhårdt og har godt humør. Vær ydmyg og vedholdende. Giv et smil til andre, det kommer igen.

Michael Stensgaard
Partner
Telefon : +45 29 44 48 11

Michael er partner i people in sport og har været med siden begyndelsen. Han har en idrætsmæssig baggrund som professionel fodboldmålmand for blandt andre FCK, Southampton FC og Liverpool FC.

Baggrund

Michael stoppede sin aktive idrætskarriere i 2001 og er i dag uddannet cand.jur. med speciale i forhandling. Han har undervist i forhandling både som ekstern lektor på Københavns Universitet og i mange store virksomheder. Desuden har Michael vundet den store internationale forhandlingskonkurrence INC (international forhandlingskonkurrence for jurastuderende fra hele verden) og har siddet som dommer både i den danske og internationale konkurrence.

Styrker

Som jurist og autoriseret FIFA-agent hjælper Michael flere idrætsudøvere med kontraktforhandling. Michael repræsenterer en sjælden sammensmeltning inden for rådgivning af idrætsudøvere: Egne erfaringer kombineret med uddannelse.

Filosofi

Michael brænder for at lære spillere ’nøglen til succes’, og han ved ikke noget bedre end at se dem lykkes på den store scene og nå de mål, som er sat mange år tidligere. Derfor er Michaels filosofi, at potentialet skal udnyttes ved at sætte sig ambitiøse mål, rette fokus mod det rigtige hver dag samt udvikle evnen til at ’ville det mest’.

Jesper Ørskov
Fodbold
Telefon : +45 60 16 96 06

Jesper tiltrådte hos people in sport den 1. januar 2011 og er i dag ansvarlig for såvel ungdoms- som seniorspillere. Desuden er han overordnet ansvarlig for Holland, og har siden 2017 boet i Amsterdam.

Baggrund

Jesper har en Handelseksamen HHX og har tidligere arbejdet som sælger for en international virksomhed både i Danmark og Mellemøsten. Igennem jobbet som sælger og agent og den heraf meget rejseaktivitet i store dele af verden besidder Jesper gode egenskaber for national og international kommunikation samt har et stort netværk.

Styrker

Talentarbejdet er Jespers store passion, og ambitionen er at give spillerne redskaber, så de bliver i stand til at opnå det optimale resultat på og udenfor banen. I oktober 2011 bestod Jesper FIFA agenteksamen og er dermed også certificeret fodboldagent.

Filosofi

Jespers filosofi er, at det i høj grad handler om at være til stede i nuet. Man skal holde fokus på de ting, man selv har indflydelse på, samt følge den plan man har lagt for at få sine drømme opfyldt.

Steen Vibe Träger
Fodbold
Telefon : +45 26 74 27 01

Steen er tiltrådt som manager/scout pr. 1. oktober 2009 hos people in sport. Steen har sit primære fokus på at scoute samt holde kontakt til fodboldspillere på Sjælland.

Baggrund

Steen har en baggrund som professionel fodboldspiller i AB og Herfølge. Siden 15-års alderen har Steen spillet fodbold på højeste nationale niveau og kender derfor alt til de udfordringer, unge spillere står over for i forbindelse med karriere og uddannelse. Steens aktive karriere stoppede med Herfølges oprykning til SAS Ligaen. Sideløbende med karrieren har Steen uddannet sig til folkeskolelærer med linjefagene dansk, idræt, historie og samfundsfag, og han er nu ansat på Brøndby IF’s Idrætsefterskole.

Styrker

Det er Steens ambition at hjælpe spillerne med redskaber, der sætter dem i stand til at forene karriere og uddannelse på en sådan vis, at spillerne bliver i stand til at opfylde de opstillede mål tilfredsstillende.

Filosofi

Steens filosofi er, at stort talent alene langt fra skaber store spillere. Det er nødvendigt, i en tidlig alder, at gøre sig bevidst, hvad målene kræver, og hvad man er villig til at yde. Altså er en god blanding af vilje, motivation og talent forudsætningen for at lykkes i en hård branche.

Casper Grønn
Fodbold
Telefon : +4525211388

Casper tiltrådte d.1/9-16 hos people in sport og er ansat som agent.

Baggrund

Casper har en Handelseksamen (HHX) samt merkonomfag i økonomi og statistik, derudover er Casper uddannet speditør og har i årene inden tiltræden hos people in sport arbejdet som sælger for en stor dansk speditions virksomhed. Samtidig har Casper en aktiv fodbold karriere bag sig, med mere end 200 kampe i den næstbedste danske række samt været træner på ungdomsniveau. Igennem jobbet som sælger samt spiller og træner, besidder Casper gode egenskaber indenfor national og international kommunikation og forhandling.

Styrker

Som tidligere sælger, spiller og træner, er ambitionen at give spillerne den bedst mulige rådgivning med karrierer samt forhandling af kontrakter. Egen erfaring kombineret med sulten for at lykkedes.

Filosofi

Caspers filosofi er at man aldrig må nøjes. Har vi noget at stræbe efter, må vi aldrig stille os tilfredse på vejen mod målet.

Frank Henriksen
Damehåndbold
Telefon : +45 40 40 47 80

Frank Henriksen er tiltrådt i people in sport den 15. august 2011 og skal rådgive og rekruttere spillere på damesiden.

Baggrund

Frank stammer fra Bording og har tidligere arbejdet som sælger og senere salgschef. I 20 år har han siddet i bestyrelsen for Bording KFUM Håndbold, hvor han var med til at fusionere 1. holdene fra Bording KFUM med Ikast FS, som i sommeren 1999 blev til Ikast-Bording EH. Her fungerede han som ulønnet sportschef indtil 2006, hvor han fik jobbet som fuldtidsdirektør i klubben. I 2009 blev IBEH solgt til FC Midtjylland, og her var Frank sportsdirektør indtil 1. juli 2011. Fra 2007-2011 har han siddet i Divisionsforeningen og derigennem også fået en plads i DHF’s Regeludvalg samt det Europæiske Dameudvalg under DHF. I sommeren 2008 slog Ikast Kommune dørene op for et nyt sportscollege, og her var Frank formand, indtil han stoppede i FCM. Han anså det som en stor fornøjelse at være ”firstmover” på dette talentprojekt.

Styrker

Igennem sine tolv år i Ikast har Frank været motiveret af at nå de mål, som klub og spillertrup havde opstillet. Han har arbejdet med nogle af håndboldverdens største stjerner og har derfor betragtet målrettet og hårdt arbejde som en naturlig del af hverdagen. I tiden hos IBEH og FCM har Frank været med til at vinde 1 DM-guld, 3 Europa Cup finaler og 2 Pokalvindertitler.

Filosofi

Franks filosofi er, at man skal sætte sig mål og fokusere 100 % på disse. Hvis man krydrer livet med godt humør og smil, kommer det helt sikkert tilbage til én. Hvor der er vilje, er der vej.

Martin Felbo
Fodbold
Telefon : +45 71 72 73 61

Martin tiltrådte people in sport den 1. september 2014 som koordinator for Michael Stensgaard. Han varetager alle former for koordination af salgsindsatser til klubber og agenter i ind- og udland.

Baggrund

Martin er uddannet Cand. Mag. i spansk og virksomhedskommunikation og har desuden en BA i Erhvervssprog (Spansk og Engelsk). Han har gennem de seneste 10 år arbejdet med salg og ledelse indenfor bl.a. rejsebranchen, medieverdenen, IT og events. Han har boet og arbejdet i Spanien i en årrække. Desuden har han gennem de seneste 12 år arbejdet som frivillig i Lyngby Boldklub som bl.a. holdleder for klubbens 1. hold.

Styrker

Koordination, struktur og sprogkendskab er Martins store styrker. SOS er blandt hans favoritord, med det mener han System, Organisation og Struktur. Kendskabet til sportens verden såvel til spillere som til trænerstab og andre ledere er desuden stor.

Filosofi

T.E.A.M. – Together Everyone Achives More er den grundlæggende filosofi hos Martin. Han arbejder mod målet for at opnå det HVER gang og vil gerne hjælpe andre til at nå deres mål også gennem såvel planlægning, sparring og evaluering af mål og indsatser.

Kenneth Thrane
Herrehåndbold
Telefon : +45 26 87 93 06

Kenneth startede 1. oktober 2009 i people in sport, hvor han arbejder med herrespillere.

Baggrund

Kenneth har en baggrund som Ligaspiller i bl.a. Århus, Kolding, Skanderborg og Team Tvis Holstebro. Ligeledes har Kenneth spillet på alle landshold fra Y til A. Fra 2004-09 var Kenneth en del af den sportslige ledelse i Skanderborg Håndbold, hvor de havde stor fokus på udvikling af unge talenter både på og uden for banen.

Styrker

Via jobbet som sportschef i Skanderborg har Kenneth et indgående kendskab til alt vedrørende kontrakter, forhandlinger og udvælgelse af spillere. Kenneth er ligeledes uddannet statsaut. ejendomsmægler og har gennem 12 år i mæglerbranchen dagligt deltaget i forhandlinger mellem 2 parter. De 3 sidste år også som leder med ansvar for personale, ansættelser og budgetter. Udover jobbet i people in sport er Kenneth ansat som ejendoms adm. i Skanderborg.

Filosofi

Kenneth tror på åbenhed og ærlighed som vigtige elementer for, at klub og spiller får et godt samarbejde. Planlægning og struktur af hverdagen skaber de bedste muligheder for succes og tilfredsstillelse for både spiller og klub.

Kenneth Jensen
Herrehåndbold
Telefon : +45 28 13 66 36

Kenneth Lejsgaard Jensen er tiltrådt i people in sport i februar 2012 og arbejder primært med herrespillere i håndbold.

Baggrund

Kenneth startede karrieren i Aalborg, hvor læreruddannelsen og de første år som håndboldtræner udspandt sig. Han er uddannet Diplomtræner under DHF og har Europas højeste træneruddannelse, EHF Master Coach. Kenneth underviser på DHFs elitetræneruddannelser og har afholdt mange foredrag og inspirationskurser. Kenneth Jensen har arbejdet som træner i 7-8 år, hvor karrieren er gået fra Aalborg DH over Silkeborg-Voel KFUM til FCM, hvorfra flere finaler og medaljer er hjemtaget både nationalt og internationalt. I sommeren 2011 kulminerede det med hjemførelse af både det danske mesterskab og Europa Cup titlen til det midtjyske.

Styrker

Med udgangspunkt i trænerbaggrunden har Kenneth et indgående kendskab til spillerens udvikling og motivation. Han er erfaren i at sætte ambitiøse mål og lægge planer for opfyldelsen af disse.

Filosofi

Kenneth tror meget på at realisere potentialer. Hvis en person er klar til at levere hjerteblod, indsats og vilje, er der altid en vej frem til målet.

Nikolaj Broström
Herrehåndbold
Telefon : +45 28 39 74 77

Nikolaj Broström er tiltrådt i people in sport i februar 2012 og skal primært arbejde med herrespillere i håndbold.

Baggrund Nikolaj har tidligere været ansat som eliteidrætskoordinator i Horsens Kommune men er nu dedikeret fuld tid til people in sport. Han har tidligere spillet håndbold på Liganiveau i en årrække og repræsenteret bl.a. Helsingør IF, Virum Sorgenfri, Ajax/Farum og Ajax København. Siden 2007 har Nikolaj fungeret som sparringspartner og koordinator for det Japanske Håndboldforbund og har i den forbindelse skabt sig et stort netværk i international håndbold. Han har blandt andet deltaget ved flere internationale mesterskaber sammen med Japans Herre A-landshold.

Styrker Nikolaj har igennem flere år arbejdet med talentudvikling i en lang række forskellige idrætsgrene og har opnået relevant erfaring og indsigt i rådgivning af både klubber, trænere, forældre og eliteaktive.

Filosofi Nikolajs filosofi er, at drivkraften i en eliteidrætsudøvers tilværelse skal være commitment og glæde. Derudover kræver det en struktureret hverdag, en individuel handlingsplan samt seriøse samarbejdspartnere, der støtter spilleren frem mod målet og toppræstationerne.

Lars Henneberg
Telefon : +45 31 70 14 08

Lars Henneberg er tiltrådt i people in sport den 1. september 2015 og fungerer som agent og rådgiver for damespillere.

Baggrund

Lars har en bachelor i financial management, hvilket har givet ham knowhow inden for privatøkonomiske, aftale- og skatteretslige områder. Endvidere har han læst et semester på Jianqiao University i Shanghai, hvor han har gennemført et forløb i international forhandlingsteknik.

Styrker

Lars har en grundig og struktureret indgang til alting og overlader mindst muligt til tilfældighederne. Han har et frisk syn på branchen og en evne til at vende tingene på hovedet, når de går i hårdknude, hvilket åbner nye muligheder for at nå i mål.

Filosofi

Man skal være nærværende og tilstede i alt, hvad man gør. Det giver færre misforståelser og flere succeser for alle involverede parter. Med et fundament af en stålfast vilje, en indre glæde og de rigtige valg af samarbejdspartnere har man det optimale udgangspunkt for at realisere sine drømme.

Reidar Møistad
Country manager
Telefon : 0048 512848646

Reidar Møistad tiltrådte stillingen som country manager i Norge den 10.august 2016. Reidar vil ha ansvaret for dame-håndball i Norge,

Bakgrunn:

Reidar er utdannet innen markedsføring og har en 20 år lang karriere innen IT-bransjen før han startet med håndball på heltid i 2006. Han har høyeste håndball-utdannelse i Europa og er certifisert EHF-mastercoach. Han har erfaring som headcoach i både Norge, Polen og Danmark. Han har vært headcoach for Gjøvik Håndball , Energa AZS Koszalin, København Håndbold, Det norske juniorlandshold og det norske rekruttlandshold. I tillegg vært spillerutvikler og assistentcoach i Storhamar Håndball Elite. Han har hatt hovedansvar under 3 sluttrunder med junior-landshold og har deltattt i de europeiske turneringer gjennom 4 sesonger.

Styrker:

Reidar har sine styrker i relasjonsbygging. Gjennom 11 år på den nasjonale og internasjonale håndballscene har han skapt et bredt kontaktnett blant både spillere, trenere og ledere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han sier selv han er en «menneske-fantast», og arbeider etter ideen om at ingen ting er umulig. ALT er mulig om vi drømmer stort nok og arbeider hardt nok.

Filosofi:

«its the possibility of having a dream come true that makes life interesting» Du kommer alltid lengst med et smil om munnen!