Frank Henriksen


Frank Henriksen
Damehåndbold
Telefon : +45 40 40 47 80

Frank Henriksen er tiltrådt i people in sport den 15. august 2011 og skal rådgive og rekruttere spillere på damesiden.

Baggrund

Frank stammer fra Bording og har tidligere arbejdet som sælger og senere salgschef. I 20 år har han siddet i bestyrelsen for Bording KFUM Håndbold, hvor han var med til at fusionere 1. holdene fra Bording KFUM med Ikast FS, som i sommeren 1999 blev til Ikast-Bording EH. Her fungerede han som ulønnet sportschef indtil 2006, hvor han fik jobbet som fuldtidsdirektør i klubben. I 2009 blev IBEH solgt til FC Midtjylland, og her var Frank sportsdirektør indtil 1. juli 2011. Fra 2007-2011 har han siddet i Divisionsforeningen og derigennem også fået en plads i DHF’s Regeludvalg samt det Europæiske Dameudvalg under DHF. I sommeren 2008 slog Ikast Kommune dørene op for et nyt sportscollege, og her var Frank formand, indtil han stoppede i FCM. Han anså det som en stor fornøjelse at være ”firstmover” på dette talentprojekt.

Styrker

Igennem sine tolv år i Ikast har Frank været motiveret af at nå de mål, som klub og spillertrup havde opstillet. Han har arbejdet med nogle af håndboldverdens største stjerner og har derfor betragtet målrettet og hårdt arbejde som en naturlig del af hverdagen. I tiden hos IBEH og FCM har Frank været med til at vinde 1 DM-guld, 3 Europa Cup finaler og 2 Pokalvindertitler.

Filosofi

Franks filosofi er, at man skal sætte sig mål og fokusere 100 % på disse. Hvis man krydrer livet med godt humør og smil, kommer det helt sikkert tilbage til én. Hvor der er vilje, er der vej.