Reidar Møistad


Reidar Møistad
Country manager
Telefon : 0048 512848646

Reidar Møistad tiltrådte stillingen som country manager i Norge den 10.august 2016. Reidar vil ha ansvaret for dame-håndball i Norge,

Bakgrunn:

Reidar er utdannet innen markedsføring og har en 20 år lang karriere innen IT-bransjen før han startet med håndball på heltid i 2006. Han har høyeste håndball-utdannelse i Europa og er certifisert EHF-mastercoach. Han har erfaring som headcoach i både Norge, Polen og Danmark. Han har vært headcoach for Gjøvik Håndball , Energa AZS Koszalin, København Håndbold, Det norske juniorlandshold og det norske rekruttlandshold. I tillegg vært spillerutvikler og assistentcoach i Storhamar Håndball Elite. Han har hatt hovedansvar under 3 sluttrunder med junior-landshold og har deltattt i de europeiske turneringer gjennom 4 sesonger.

Styrker:

Reidar har sine styrker i relasjonsbygging. Gjennom 11 år på den nasjonale og internasjonale håndballscene har han skapt et bredt kontaktnett blant både spillere, trenere og ledere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han sier selv han er en «menneske-fantast», og arbeider etter ideen om at ingen ting er umulig. ALT er mulig om vi drømmer stort nok og arbeider hardt nok.

Filosofi:

«its the possibility of having a dream come true that makes life interesting» Du kommer alltid lengst med et smil om munnen!