Martin Felbo


Martin Felbo
Fodbold
Telefon : +45 71 72 73 61

Martin tiltrådte people in sport den 1. september 2014 som koordinator for Michael Stensgaard. Han varetager alle former for koordination af salgsindsatser til klubber og agenter i ind- og udland.

Baggrund

Martin er uddannet Cand. Mag. i spansk og virksomhedskommunikation og har desuden en BA i Erhvervssprog (Spansk og Engelsk). Han har gennem de seneste 10 år arbejdet med salg og ledelse indenfor bl.a. rejsebranchen, medieverdenen, IT og events. Han har boet og arbejdet i Spanien i en årrække. Desuden har han gennem de seneste 12 år arbejdet som frivillig i Lyngby Boldklub som bl.a. holdleder for klubbens 1. hold.

Styrker

Koordination, struktur og sprogkendskab er Martins store styrker. SOS er blandt hans favoritord, med det mener han System, Organisation og Struktur. Kendskabet til sportens verden såvel til spillere som til trænerstab og andre ledere er desuden stor.

Filosofi

T.E.A.M. – Together Everyone Achives More er den grundlæggende filosofi hos Martin. Han arbejder mod målet for at opnå det HVER gang og vil gerne hjælpe andre til at nå deres mål også gennem såvel planlægning, sparring og evaluering af mål og indsatser.