Steen Vibe Träger


Steen Vibe Träger
Fodbold
Telefon : +45 26 74 27 01

Steen er tiltrådt som manager/scout pr. 1. oktober 2009 hos people in sport. Steen har sit primære fokus på at scoute samt holde kontakt til fodboldspillere på Sjælland.

Baggrund

Steen har en baggrund som professionel fodboldspiller i AB og Herfølge. Siden 15-års alderen har Steen spillet fodbold på højeste nationale niveau og kender derfor alt til de udfordringer, unge spillere står over for i forbindelse med karriere og uddannelse. Steens aktive karriere stoppede med Herfølges oprykning til SAS Ligaen. Sideløbende med karrieren har Steen uddannet sig til folkeskolelærer med linjefagene dansk, idræt, historie og samfundsfag, og han er nu ansat på Brøndby IF’s Idrætsefterskole.

Styrker

Det er Steens ambition at hjælpe spillerne med redskaber, der sætter dem i stand til at forene karriere og uddannelse på en sådan vis, at spillerne bliver i stand til at opfylde de opstillede mål tilfredsstillende.

Filosofi

Steens filosofi er, at stort talent alene langt fra skaber store spillere. Det er nødvendigt, i en tidlig alder, at gøre sig bevidst, hvad målene kræver, og hvad man er villig til at yde. Altså er en god blanding af vilje, motivation og talent forudsætningen for at lykkes i en hård branche.