Kvindefodbold

Vickie Kjær

Vickie Kjær tiltrådte hos People in Sport i 2019 som fodboldagent og kommerciel konsulent

Telefon: +45 61 60 47 54
Email: Vickie@peopleinsport.eu

LinkedIn

more

Speciale: Fodbold

Vickie har de seneste 15 år bevæget sig i sportens verden, og har erfaring fra flere Superligaklubber, hvor hun har været aktiv på både klub – og sponsorsiden.

Vickie har et stort netværk i ind- og udland, et indgående kendskab til de kommercielle muligheder for den enkelte spiller, og er derudover Danmarks eneste kvindelige fodboldagent.

 

KVINDEFODBOLD
People In Sport er en af Danmarks førende agentbureauer i Skandinavien, og har i mere end 15 år rådgivet professionelle spillere på tværs af sportsgrene. På baggrund af erfaring, netværk og samarbejdspartnere har vi en stærk position i forhold til transfers både nationalt og internationalt, og det er med dette udgangspunkt at People in Sport i 2020 har valgt at gå ind i kvindefodbold.

Kvindefodbold har de seneste 5 år udviklet og rykket sig til et helt nyt niveau, og det er denne udvikling vi som virksomhed gerne vil bidrage til. For at give de kvindelige fodboldspillere de samme muligheder som de mandlige, og de mest optimale betingeler for en professionel fodboldkarriere, er det en forudsætning at de får samme professionelle rådgivning.

I samarbejde med spilleren udvikler vi en handleplan med mål og delmål for de forskellige faser af spillerens karriere. Hvad enten spilleren ønsker at blive i Danmark, eller komme til en af de helt store ligaer i udlandet, kan vi med vores samarbejdspartnere og internationale netværk, være med til at sætte rammerne for spillerens fremtid.

People In Sport rådgiver spilleren i sportslige, finansielle, juridiske og personlige interesserer, og hvis spilleren befinder sig på et stadie hvor personlige sponsoraftaler er aktuelle, afsøger vi ligeledes markedet og assisterer i indgåelse af aftalen.

Mads Winther - medstifter af people in sport

I vores verden kæmper vi for at du når dit fulde potentialle som proffessionel