Partnerships

Athletes choose us for the individual career plan

People in Sport er Danmarks største Sports management firma. Vi repræsenterer 700+ atleter i Fodbold, Håndbold og Ishockey. Ud over kontorer i Silkeborg og Gentofte har vi agenter rundt omkring i Europa, som varetager atletens potentiale, om det er sportsligt, kontraktuelt eller kommercielt.

more
Partnerships at People in Sport

Som et led i rådgivning hos People in Sport, arbejdes der også med at indfri atletens kommercielle potentiale.
Med et datadrevet og strategisk approach, sikrer vi rammen for et gensidigt værdiskabende partnerskab mellem atlet og brand.

Vi arbejder struktureret for at identificere og matche vores atleter med mulige virksomheder, som altid kan forvente en detaljeret profilering, med indsigt i atletens medieindflydelse, markedsposition og målgruppe.

Simon Selman - People in Sport, Kommerciel manager
Simon Selmann - Kommerciel Manager

Vi udvikler en struktureret og konkret aftale hvor handlingsplaner rummer alle de ønsker og ambitioner atleterne har.

Unique content and promotion

From branding, campaigns and ambassadorship to testimonials - all with the right athletes at your fingertips.

Partnerships - that establish customer traffic, provide promotion and build awareness.

Partnership

TITAN LIFE

I samarbejde med den danske virksomhed Fitness & Healthcare Group, har People in Sport udviklet og implementeret konceptet TITAN LIFE Athletes, med udgangspunkt i virksomhedens eget brand, TITAN LIFE.

Samarbejdet giver atleter hos People in Sport øget adgang til træningsudstyr i verdensklasse, med produkter rettet mod cardio, funktionel, styrke & recovery.

Udover produkter, danner TITAN LIFE Athletes konceptet også en platform og talerør, hvor atleterne kan dele ud af deres erfaringer, ambitionerne og drømme, i arbejdet på at opnå sit fulde potentiale.

Partnership

Nike - Jonas Wind

Siden Jonas Wind som ung, slog igennem på F.C. Københavns førstehold, er målene blevet scoret i Nike støvler. Siden da er partnerskabet mellem Wind og Nike fortsat, hvor han i dag repræsenterer brandet i Bundesligaen hos VfL Wolfsburg.
Udover Jonas Wind, har People in Sport haft, og har stadig, en lang række fodboldspillere repræsenteret i Nike.

Partnership

PUMA - Sara Thrige

Sara Thrige, der til dagligt udfolder sig hos den italienske gigant AC Milan, kunne i 2023, som en af de første danske kvindelige fodboldspillere, skrive under på en kontrakt med PUMA. Virksomhedens involvering i sporten går på tværs af fodbold og håndbold, som flere af People in Sport’s atleter har til glæde og gavn af.

"A lot is based on trust and respect for the situation of both parties in a negotiation, and good agents know that you are only as good as your last deal.

Jan Larsen - Director in Aalborg Håndbold A/S
Simon Selmann - Commercial Manager in People in Sport

It strives for transparent and sustainable partnerships that are mutually beneficial for all parties.