People in Sport

Kontakt os gennem vores agenter

Vores agenter arbejder for det første selvstændigt i udlandet, hvor de både dyrker netværk og opsøger klubber og kommercielle samarbejdspartnere. Samtidig har vi kontorer i flere lande, så vi er synlige i lande som både Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og i flere oversøiske lande, hvor vi ser muligheder for vores udøvere og de landes ditto.

more

Følg os

Vi deler vores begejstring for sportens verden på de sociale medier, deler vores indsigter og professionelle virke. Sport og drømme hænger sammen. Få mere indsigt bag kulissen, om vejen til at frigøre potentialet og realisere drømmen.

Vi ses på Facebook og på Instagram.

People in Sport Scandinavia ApS

Ørstedsvej 7
8600 Silkeborg – DK
CVR: 31369444

People in Sport Scandinavia ApS

Jægersborg Alle 166
2820 Gentofte – DK
CVR: 31369444

“Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med People in Sport. De har altid hjulpet mig med alt det formelle omkring klubberne, så jeg kan have fuldt fokus på håndbolden.

I People in Sport bliver man varertaget som en “hel” personen og ikke bare som “håndboldspilleren”. På den måde er de med til, at søger for, at både håndbolden, familielivet og skolen kan hænge sammen, så jeg har bedst muligheder for at præstere på banen. De er yderst professionelle med spilleren og sporten i hjertet.”

Line Haugsted – Viborg HK
Business with a human touch

Hos People in Sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.