”Jeg taler ofte med People in Sport og i hvert fald hver anden uge. Og det er om alt fra kontrakttilbud, karriereplan og ideer til mere private samtaler om, hvad fremtiden skal bringe.

”Mange, der spiller professionelt i dag, skal stadig studere og nogle må endda arbejde ved siden af. Det er ikke befordrende for en professionel sportskarriere. Men jeg kan konstatere, at stadig flere af mine spillerkollegaer får professionel rådgivning, og det er klart med til at løfte os alle sammen, så det går den rigtige vej”.

Sanne Troelsgaard
SANNE TROELSGAARD
more

"Det vigtigste for mig har klart været, at People in Sport fra start så mig som et helt menneske og ikke bare en professionel sportskvinde, og det har været meget værdifuldt for mig,”

De støttede mig i den ambition, selvom jeg dengang ikke var på kontrakt endnu. Og de tog mig ind med åbne arme, fordi de troede på, jeg havde en fremtid på eliteplan, idet jeg var også var på ungdomslandsholdet.

“Vores sigte er at skabe resultater gennem al det, vi gør for vores klienter. De skaber resultaterne på banen, mens vores fokus er at skabe det bagland, der giver den enkelte ro til at have fuld fokus på de sportslige præstationer”.

Business with a human touch

Hos People in Sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.

Vickie People In Sport - kvindefodbold agent
Vickie Kjær - agent hos People in Sport

Kvindefodbold har de seneste 5 år udviklet og rykket sig til et helt nyt niveau, og den udvikling vil vi gerne bidrage til.