“People In Sport har i min aktive karriere fuldt ud bevist, de magter den tillid, og det gør det naturligvis let for mig dag også at handle med dem, når og hvis de har spillere eller muligheder, der er interessante for AJAX København

“For mig er det vigtigste i et sådant samarbejde, at det er baseret på tillid. Som spiller havde jeg faktisk aldrig en underskrevet kontrakt med People In Sport men kun en mundtlig aftale. Og et tillidsfuldt samspil mellem en klub og et agentfirma er derfor også i dag så vigtigt for mig som person.”

Daniel Svensson
Daniel Svensson
more

”Jeg sætter personligt meget stor pris på at lave en langsigtet karriererådgivning sammen med den enkelte spiller, med tydelige mål indlagt, hvor spilleren har sine drømme, og hvor jeg så skal arbejde ambitiøst for at realisere dem. Jeg arbejder for altid at være realistisk og ærlig ift. en spillers talent, potentiale og præstationer.

Nikolaj Broström - Partner i People In Sport

“Jeg blander mig aldrig i selve det sportslige, da det arbejde ligger i den enkelte klub, men jeg kan for den enkelte se de veje, spilleren bør vælge, hvis spilleren skal nå sit mål.

Jeg ser mig selv som en erfaren sparringspartner, der tør udfordre den måde, en spiller ofte selv tænker på. Jeg rykker ofte en klient ud af hans eller hendes komfortzone, for man udvikler sig ikke, hvis man kun gør det samme som i går.

Kenneth Jensen - Håndboldagent
Business with a human touch

“Vi siger altid vores professionelle mening til vores klienter. Vi har fokus på den enkelte gennem hele dennes karriere - og på den tid, der kommer bagefter".

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.