"For mig er det vigtigste i et samarbejde, at det er baseret på tillid. Et tillidsfuldt samspil mellem en klub og et agentfirma, er derfor også en vigtig ting for mig. Jeg har igennem hele min karrier været hos People in Sport, og det har været en imponerede og sjov rejse fra ungt talent til landsholdsspiller"

”Jeg er også blevet hjulpet til at komme i dialog med de rette folk omkring investeringer, uddannelse og jobmuligheder, den dag håndboldkarrieren skal stoppe”.

SimonHald-People-In-Sport

”Jeg sætter personligt meget stor pris på at lave en langsigtet karriererådgivning sammen med den enkelte spiller, med tydelige mål indlagt, hvor spilleren har sine drømme, og hvor jeg så skal arbejde ambitiøst for at realisere dem. Jeg arbejder for altid at være realistisk og ærlig ift. en spillers talent, potentiale og præstationer.

Nikolaj Broström - Partner i People In Sport

“Jeg blander mig aldrig i selve det sportslige, da det arbejde ligger i den enkelte klub, men jeg kan for den enkelte se de veje, spilleren bør vælge, hvis spilleren skal nå sit mål.

Jeg ser mig selv som en erfaren sparringspartner, der tør udfordre den måde, en spiller ofte selv tænker på. Jeg rykker ofte en klient ud af hans eller hendes komfortzone, for man udvikler sig ikke, hvis man kun gør det samme som i går.

Kenneth Jensen - Håndboldagent
Business with a human touch

“Vi siger altid vores professionelle mening til vores klienter. Vi har fokus på den enkelte gennem hele dennes karriere - og på den tid, der kommer bagefter".

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.