“People In Sport var ærlige og sagde, hvad de syntes ville være klogt, fremfor at prøve at presse et af de store økonomisk meget attraktive tilbud igennem for egen vindings skyld.

“De hjælper mig løbende med udfordringer af den ene eller anden slags, også de private. De har nu igennem snart 20 år hjulpet med langt mere end det klassiske agentarbejde, og jeg lytter naturligvis også til dem nu med stor tillid. De senere år har vores dialog været med stigende fokus på, hvad tiden efter elitekarrieren skal bringe.

Anders Rosenkrantz Lindegaard
Anders Rosenkrantz Lindegaard
more

Mød fodboldholdet fra People In Sport

I People in Sport bliver man varertaget som en “hel” person og ikke bare som “fodbold- eller håndboldspilleren”. På den måde er vi med til, at søger for, at både spillet, familielivet og skolen kan hænge sammen, så spilleren har bedst muligheder for at præstere på banen.

Mads Winther - Stifter af People In Sport

”Siden skiftet til Brentford har jeg været i løbende dialog med People In Sport flere gange om måneden.

Michael følger med i, hvordan det går både sportsligt og menneskeligt, og så taler vi naturligvis også om alt fra ambitioner til studier ved siden af fodbolden. Jeg styrer selv både bolig og mine fjernstudier.

Læs mere

Business with a human touch

Hos people in sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.