Ishockey

Mød ishockey holdet fra People in Sport

”Den gode agent har et massivt, solidt netværk både nationalt og internationalt, og vedkommende skal altid tilbyde en individuel, 360 graders service. Agenten skal også vide, hvornår der evt. skal hentes anden ekspertise ind. Det kan være med juridisk rådgivning, coaching, skatterådgivning eller andet, hvor den gode agent ved, hvornår ens egen ekspertise ikke slår til.

BjarneMadsen-profil_People-in-Sport_Square
Ishockey

Bjarne Madsen

Morten-Green_SH_Square
Ishockey

Morten Green

Bjarne var selv ungdomslandsholdspiller og nåede et par sæsoner i den danske elite-liga, og han havde en spændende karriere foran sig indtil han kom ud for en ulykke på ishockeybanen og blev invalid.

Bjarne tog efterfølgende en uddannelse med speciale i økonomi og kontrakter og arbejdede som revisor indtil han i 1997 stiftede Sports Management Group (SMG) som sidenhen voksede til Danmarks største ishockey agentfirma, samt et meget velrenommeret internationalt agentfirma med kontorer i USA og Sverige.

I dag er Bjarne og Morten en del af People in Sport, hvor Bjarne bringer sin entusiasme, dedikation og verdensomspændende netværk med sig. For Bjarne er relationer i højsædet og en meget vigtig del af hans mange år i branchen. Klientens behov kommer altid i første række.

 

Morten har en lang spillerkarriere bag sig med bland andet 16 sæsoner som professionel i udlandet og 19 VM turneringer for Danmark. Morten er også indehaver af landskampsrekorden med 316 kampe i rødt og hvidt.

Efter karrieren har Morten arbejdet som ishockeyagent på det Europæiske marked, og har i dag hovedansvaret for Sverige og Schweiz i People In Sport.

På grund af sine mange år som spiller i både ind- og udland, har Morten stor faglig kompetence indenfor sporten og et stort kontaktnet i hele Europa. Hans mange år i sporten betyder, at han har stor forståelse for sine klienters hverdag. Så udover hjælp til kontraktsforhandling og karrierevalg, fungerer Morten også ofte som sportslig mentor for sine klienter.

Målet er at sikre enhver klients fulde potentiale

I People in Sport bliver man varertaget som en “hel” person og ikke bare som “fodbold-, ishockey- eller håndboldspilleren”. På den måde er vi med til, at sørge for, at både spillet, familielivet og skolen kan hænge sammen, så spilleren har bedst muligheder for at præstere på banen.

Mads Winther - Stifter af People in Sport