“Altid tilgængelig, meget ærlig, og fremfor alt har jeg en jeg altid kan stole på, og altid har rådgivet mig til de rigtige valg både sportsligt og i livet.”

Jeg har altid følt at det har været min og min families interesse der har været første prioritet. Jeg har aldrig skulle tænke på andet end at spille ishockey. Jeg har fået hjælp med alle slags udfordringer, om det var vedrørende min sport eller ej. 

Jesper Aabo Jensen
People in Sport, Jesper Aabo Jensen, Fotograf: Thomas-Sjørup-Scanpix
more
Ishockey

Mød ishockey holdet fra People in Sport

”Den gode agent har et massivt, solidt netværk både nationalt og internationalt, og vedkommende skal altid tilbyde en individuel, 360 graders service. Agenten skal også vide, hvornår der evt. skal hentes anden ekspertise ind. Det kan være med juridisk rådgivning, coaching, skatterådgivning eller andet, hvor den gode agent ved, hvornår ens egen ekspertise ikke slår til.

Målet er at sikre enhver klients fulde potentiale

I People in Sport bliver man varertaget som en “hel” person og ikke bare som “fodbold-, ishockey- eller håndboldspilleren”. På den måde er vi med til, at sørge for, at både spillet, familielivet og skolen kan hænge sammen, så spilleren har bedst muligheder for at præstere på banen.

Mads Winther - Stifter af People in Sport