“ ... fra starten af vores samarbejde kunne jeg jo se, at People In Sport også privat understøttede mine mål og drømme. De har støttet mig meget udover alene det kontraktlige og juridiske ved mine klubskifter.

“Det er rart, det ikke kun er alt det formelle, vi taler om, men at der er plads til mig som et helt menneske. De har været og er klart en medspiller for mig”,”

Louise Burgaard
Louise Burgaard
more

”Jeg er en spiller, der for at yde godt på banen også skal have en hverdag, der hænger sammen. Og fra starten af vores samarbejde kunne jeg jo se, at vores samarbejde også privat understøttede mine mål og drømme.

Louise Burgaard - FCM Håndbold

“Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med People in sport. De har altid hjulpet mig med alt det formelle omkring klubberne, så jeg kan have fuldt fokus på håndbolden.

I People in sport bliver man varertaget som en “hel” personen og ikke bare som “håndboldspilleren”. På den måde er de med til, at søger for, at både håndbolden, familielivet og skolen kan hænge sammen, så jeg har bedst muligheder for at præstere på banen. De er yderst professionelle med spilleren og sporten i hjertet.”

Line Haugsted – VIBORG HK
Business with a human touch

Hos people in sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.