Louise Burgaard

Samarbejdet har klart hjulpet min karriere på vej

Den danske håndboldlandsholdsspiller Louise Burgaard, 28 år, har, siden hun som ungt stortalent i Fredericia HK, samarbejdet med People In Sport og med løbende kontakt til firmaets håndbold-agent, Michael Skjern Hansen. I 2019 skiftede hun til den franske storklub Metz efter flere sæsoner i dansk elitehåndbold hos senest Herning Ikast Håndbold, mens hun også har spillet i Viborg HK og Team Tvis Holstebro. Karrieren har på landsholdsplan budt på både EM-, VM- og OL-deltagelse, senest ved EM i 2020.

Louise Burgaard
more

Michael Skjern og People In Sport mødte jeg i en ung alder i Fredericia, hvor han tog fat i mig for at tale om, hvorvidt jeg skulle have en agent. Jeg havde selv meget store ambitioner, og jeg ville kort fortalt være ”verdens bedste”. Den ambition understøttede de faktisk fra start, selvom jeg ikke helt ved, om han reelt mente, det ville være realistisk”, siger Louise Burgaard med et grin og fortsætter:

” … da jeg som 19-årig fik min OL-debut på landsholdet, viste vores fælles målsætninger sig jo hurtigt at blive realiseret.

”De støttede mig i den ambition, selvom jeg dengang ikke var på kontrakt endnu. Og de tog mig ind med åbne arme, fordi de troede på, jeg havde en fremtid på eliteplan, idet jeg var også var på ungdomslandsholdet. Deres tro på mig var en god hjælp som et ungt, usikkert talent. Lige siden har de faktisk hjulpet med alle mulige ting, lige fra bolig, uddannelse, træning, mentaltræner og langsigtede karriereplaner. Det vigtigste for mig har klart været, at People In Sport fra start så mig som et helt menneske og ikke bare en professionel sportskvinde, og det har været meget værdifuldt for mig,” siger Louise Burgaard.

”Jeg er en spiller, der for at yde godt på banen også skal have en hverdag, der hænger sammen. Og fra starten af vores samarbejde kunne jeg jo se, at vores samarbejde også privat understøttede mine mål og drømme. De har støttet mig meget udover alene det kontraktlige og juridiske ved mine klubskifter. Og da jeg som 19-årig fik min OL-debut på landsholdet, viste vores fælles målsætninger sig jo hurtigt at blive realiseret. De lytter og arbejder målrettet for, at jeg kan nå de mål, vi sætter for min karriere,” siger hun.

Har du i løbet af karrieren haft tanker om at skifte agentfirma?

”Jeg har haft flere muligheder for at skifte agentfirma i min karriere, men jeg har aldrig rigtig haft behov for det, da vores samarbejde har fungeret godt i alle årene. Det er blandt andet dem, der har fået mig til at gå i gang med en uddannelse ved siden af elitekarrieren, og jeg har nu afsluttet en akademiuddannelse i International Handel og Markedsføring. Vi har endnu ikke talt så meget om, hvad der skal ske, når den professionelle karriere en dag skal slutte, men Michael har da prikket lidt til mig om det emne, selvom det ikke er aktuelt pt. Jeg føler mig stadig rigtig godt tilpas hos dem, og det giver mig en ro, der er tjek på tingene, og at jeg altid kan trække på dem på alle planer,” siger Louise Burgaard.

Hos People In Sport betaler man ikke før den første professionelle kontrakt er i hus

Det er rart, det ikke kun er alt det formelle, vi taler om, men at der er plads til mig som et helt menneske. De har været og er klart en medspiller for mig”

”I starten kostede det mig faktisk ikke noget at samarbejde med People In Sport, selvom de gik aktivt ind og hjalp min karriere på vej med målsætninger og krav.

Det kan være svært for et ungt talent at overskue den slags udgifter, og det gav for mig god mening, at jeg ikke skulle betale før den dag, jeg fik en professionel kontrakt.

Det oplevede jeg som ærlighed fra deres side, og så giver det jo mening i dag, hvor jeg som professionel dermed nu er med til at betale for, de kan hjælpe andre, unge talenter i gang,” siger Louise Burgaard, der selv i dag i den franske storklub Metz er i tæt dialog med People In Sport.

”Der er selvfølgelig mest dialog mellem os, når der er tale om en ny kontrakt. Men selv i rolige perioder, synes jeg, at Michael er god til at tage uopfordret kontakt for at høre, hvordan det hele går i både karrieren og privat. Det er rart, det ikke kun er alt det formelle, vi taler om, men at der er plads til mig som et helt menneske. De har været og er klart en medspiller for mig”, slutter hun.

Business with a human touch

Hos people in sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.