Partner og Fodboldagent

Casper Grønn Spiele

Casper Grønn Spiele er partner og fodboldagent hos People in Sport efter en aktiv karriere med over 200 kampe bl.a som spiller i SønderjyskE og ungdomstræner i HB Køge ved siden af internationalt salg i en dansk speditør virksomhed.

Telefon: +45 25 21 13 88
Email: casper@peopleinsport.eu

LinkedIn

more

Speciale: Fodbold

Casper Grønn tiltrådte hos People in Sport i 2016 og er i dag partner i virksomheden.

Casper har en Handelseksamen (HHX) samt merkonomfag i økonomi og statistik, derudover er Casper uddannet speditør og har i årene inden tiltræden hos People in sport arbejdet som sælger for en stor dansk speditions virksomhed. Samtidig har Casper en aktiv fodbold karriere bag sig, med mere end 200 kampe i den næstbedste danske række samt været træner på ungdomsniveau. Igennem jobbet som sælger samt spiller og træner, besidder Casper gode egenskaber indenfor national og international kommunikation og forhandling.

Som tidligere sælger, spiller og træner, er ambitionen at give spillerne den bedst mulige rådgivning med karrierer samt forhandling af kontrakter. Egen erfaring kombineret med sulten for at lykkedes.

Caspers filosofi er at man aldrig må nøjes. Har vi noget at stræbe efter, må vi aldrig stille os tilfredse på vejen mod målet.

Mads People in Sport
Mads Winther - medstifter af people in sport

I vores verden kæmper vi for at du når dit fulde potentialle som proffessionel