Fodbold

Mikkel Hedegaard Christensen

Mikkel Hedegaard Christensen tiltrådte hos People in Sport den 1. august 2019 som agent og er ansvarlig for rekruttering af ungdomsspillere vest for Storebælt.

Telefon: +45 29 36 46 19
Email: Mikkel@peopleinsport.eu

LinkedIn

more

Speciale: Fodbold

Mikkel tiltrådte hos People in Sport den 1. august 2019 som agent og er ansvarlig for rekruttering af ungdomsspillere vest for Storebælt.

BAGGRUND
Mikkel har en Handelseksamen (HHX) og har tidligere været ansat i Sydbank, da han læste finansøkonomi. Inden Mikkels tiltræden i People in Sport, har Mikkel også været professionel fodboldspiller – med Superliga-, 1. divisions- og ungdomslandskampe på cv’et.  Mikkels karriere sluttede tidligt pga. skader, så nu brænder han for at dele ud af sine erfaringer, samt at hjælpe andre spillere med at lykkes med deres mål.

 

STYRKER
Som tidligere spiller har Mikkel en masse ting, han vil forsøge at lære fra sig. Mikkel har altid været en del af et konkurrencefyldt elitemiljø – han har både prøvet at blive valgt til og fra, og ved hvad der skal til, for at slå igennem fra ungdomspiller til seniorspiller.

 

FILOSOFI
Mikkels filosofi er, at man ikke altid skal kigge på hvad andre gør, men at man altid skal stræbe efter at blive den bedste udgave af sig selv, samt at være den, der vil det mest.

Mads People in Sport
Mads Winther - medstifter af people in sport

I vores verden kæmper vi for at du når dit fulde potentialle som proffessionel