Mads Bech Sørensen

Fokus er på mig som et helt menneske

Mads Bech Sørensen er en dansk fodboldspiller, der som 16-årig fik sin debut for AC Horsens. Siden 2017 har Mads Bech været på kontrakt i engelske Brentford F.C., der er rykket op i Premier League fra sæsonen 2021-22. Mads spiller også på det danske U-21 landshold.

Mads Bech Sorensen-People-In-Sport
more

”Jeg kom i dialog med People In Sport allerede som 16-17-årig. Jeg havde ikke nogen agent på det tidspunkt, og jeg tog derfor fat i min daværende træner, Bo Henriksen, for at få et godt råd om, hvem jeg skulle tale med. Han anbefalede flere forskellige, og jeg og min far holdt derfor møder med flere af dem, for at finde de rette at samarbejde med. Mødet med Michael Stensgaard var klart det, der overbeviste os om, at People In Sport var værd at satse på, fordi de havde samme værdier og holdninger som os selv. De gjorde fra start det meget klart, hvad der skulle til for at lykkes med en professionel karriere”, siger Mads Bech.

“De gjorde det meget klart, hvad jeg selv skulle yde og på det hårde arbejde, der ville ligge foran mig, hvis planen om en professionel karriere på et højt niveau skulle realiseres.

”Jeg følte som en ung spiller i den grad, at de så på mig som et helt menneske og ikke bare var fokuseret på prestige og økonomi. De gjorde det meget klart, hvad jeg selv skulle yde og på det hårde arbejde, der ville ligge foran mig, hvis planen om en professionel karriere på et højt niveau skulle realiseres. Vi havde en god dialog om, hvilken plan jeg skulle sigte efter, og hvordan de ville bakke mig op i de bestræbelser på og udenfor banerne”, siger Mads Bech.

”Vi lagde ikke en minutiøs, detaljeret plan om, hvilke klubber, jeg skulle sigte efter, men fordi jeg er en høj, stærk forsvarsspiller, så vurderede de, at min chancer for at lande en kontrakt i England var gode, hvis jeg arbejdede målrettet mod det. Og ikke længe efter kom Brentford med danske Thomas Frank som træner på banen med et tilbud om en kontrakt for deres B-hold. Her anbefalede de mig at sige ja tak og bruge det første år til at vænne mig til det høje niveau, og så satse på at spille mig ind på 1. holdet.

Siden gik det jo heldigvis sådan, at jeg fik mulighed for at spille kampe på 1. holdet. I dag har jeg passeret 50 kampe på 1. holdet, og jeg er så lykkelig for, vi netop er rykket op i Premier League”, fortæller Mads Bech.

”Siden skiftet til Brentford har jeg været i løbende dialog med People In Sport flere gange om måneden. Michael følger med i, hvordan det går både sportsligt og menneskeligt, og så taler vi naturligvis også om alt fra ambitioner til studier ved siden af fodbolden. Jeg styrer selv både bolig og mine fjernstudier. Det gør jeg, fordi jeg er meget bevidst om ikke at blive nurset for meget. Det er nemlig vigtigt for mig, at jeg efter fodbolden kan klare mig selv ligesom alle andre. Jeg vil ikke stå uden identitet og viden, fordi jeg har haft for stort fokus på kun fodbolden. Det er for mig alle pengene værd at have et samarbejde med Michael Stensgaard fra People In Sport.

De ser mig som et helt menneske og via vores løbende dialog, hjælper de mig til at indfri mine ambitioner både på og udenfor banen. Jeg synes især, at de er ufatteligt gode til samtalerne om, at der om en del år kommer en dag, hvor fodboldkarrieren stopper på dette plan. Og de forbereder mig på at kunne tackle de udfordringer, det måtte bringe. Flere og flere af mine kollegaer taler om, at den udvikling heldigvis er på vej, hvor man også ser seriøst på tiden efter ens karriere, men det har fra første dag været et af People In Sports fokusområder”, siger Mads Bech.

Mads – i dag spiller du på U21-landsholdet, du er netop rykket op i Premier League med Brentford F.C., og du er stadig kun 22 år. Hvad er dine sportslige ambitioner i de kommende år?

”Vi taler naturligvis om mine ambitioner, og sjovt nok sagde jeg i et interview for fem år siden, da jeg var i Horsens, at min største ambition var en dag at spille i Premier League. Min far læste det og sagde, jeg nok lige skulle skrue en tand ned for den ambition. I dag kan jeg så sige ”hvad sagde jeg” med et smil, fordi vi netop er rykket op i det fornemme selskab. Nu handler det for mig om at yde maksimalt for Brentford i den nye sæson og vise mig frem på øverste hylde. Hvad fremtiden så måtte bringe, ved jeg ikke – men det taler jeg naturligvis med Michael Stensgaard om løbende. Jeg ved, det er helt op til mig selv og mine præstationer, hvis jeg en dag skal spille i en anden klub her i England eller i et helt andet land”, siger Mads Bech.

Business with a human touch

Hos people in sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.