UDSKIFTNING PÅ FODBOLDHOLDET

”Vi ser begge to med stor stolthed på det vi har skabt. Det var præcist den retning, som vi drømte om fra starten"

People in Sport siger farvel til medejer og fodboldagent Michael Stensgaard, der gennem et par år internt har udtrykt ønske om at prøve noget nyt i sit arbejdsliv efter næsten 17 år som fodboldagent og medejer af People in Sport – et firma, han stiftede i 2007 sammen med Mads Winther. Firmaet består i dag af over 25 ansatte specialister, der arbejder med nogle af landets bedste sportsfolk indenfor fodbold, håndbold og ishockey. Fodboldafdelingen i People in Sport repræsenterer i dag flere end 80 professionelle herre- og damefodboldspillere.

“De sidste par år har vi vidst, at Michael Stensgaard gerne ville prøve noget nyt i sit arbejdsliv. Derfor har vi gennem længere tid kørt partnerne Casper Grønn og Jacob Krüger Andersen i stilling, så de nu har overtaget den daglige ledelse af fodbolddelen i firmaet. Jeg er så stolt over det, vi sammen har opbygget siden 2007, og jeg ser med sindsro frem til, at Casper og Jacob vil passe og udvikle vores fodbolddel fremover. Jeg kan kun ønske Michael Stensgaard alt det bedste,” siger bestyrelsesformand i People in Sport, Mads Winther, der glæder sig over, at Michael Stensgaard i en tid vil fortsætte som konsulent hos People in Sport.

 

Michael Stensgaard er klar til en ny karriere

“Efter min aktive målmandskarriere var slut satte Mads Winther og jeg sammen det mål, at vi ville skabe et transparent, ærligt og ambitiøst dansk agentfirma for elitesportsudøvere, nemlig People in Sport. Men jeg er her i september fyldt 49 år, og hvis jeg skal nå at prøve mig selv af i andre, professionelle sammenhænge, er tiden kommet. Derfor har vi i længere tid forberedt min exit, så People in Sport kan fortsætte sin succesrige udvikling,” siger Michael Stensgaard, der endnu ikke ønsker at løfte sløret for, hvad karrieren fremover skal byde på.

Alle de fodboldspillere, People in Sport repræsenterer, er naturligvis blevet orienteret om ændringerne. People in Sport arbejder dagligt for at være transparente, ærlige og kontante for at skabe helstøbte karriereplaner, og det gælder naturligvis også, nu der sker ændringer i agentfirmaets sammensætning.

Alle spillere er naturligvis velkomne til at tage fat i deres primær kontakt person eller Mads Winther og/eller Michael Stensgaard på nedenstående telefonnumre for evt. kommentarer.

Kontaktinformation

People in Sport
Mads Winther
Tlf: +45 - 2014 7172
Mail: mads@peopleinsport.eu

Michael Stensgaard
Tlf: +45 - 2944 4811
Mail: Michael@peopleinsport.eu

more

“Vores sigte er at skabe resultater gennem al det, vi gør for vores klienter. De skaber resultaterne på banen, mens vores fokus er at skabe det bagland, der giver den enkelte ro til at have fuld fokus på de sportslige præstationer”.

Business with a human touch

Hos People in Sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med. Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.