Tom Vernon

Agenter skal være pålidelige

Tom Vernon er grundlæggeren af ’Right to Dream’ akademiet i Ghana, som han har brugt 16 år på at bygge op, og som er grundlagt på mange af de samme værdier, der afspejler sig i FC Nordsjælland, nemlig muligheden for at give talenter chancen.

Tom-Vernon-People-In-Sport
more

En del af familien

”I FCN har vi en unik strategi gennem både vores akademi i Ghana, de unge talenter, deres familier og alle vores medarbejdere. Når agenter forstår denne strategi og investerer i et langsigtet engagement med både os og spillerne, kan de hjælpe i mange aspekter.

Agenter skal selvfølgelig vise respekt for vores mål og være pålidelige, ærlige og modige nok til at give både os og spillerne den ærlige sandhed om mulighederne på fodboldmarkedet og ikke kun sigte mod en kortsigtet, lukrativ kontrakt med i stedet hjælpe spillerne med at sigte efter de langvarige mål ”, siger Tom Vernon.

”Med både agenter og spillere ser vi ikke på deres nationalitet, men på deres færdigheder, ærlighed og professionalisme, og om de arbejder hårdt og indenfor vores strategi.

”Agenter skal også forstå, at en klub som FC Nordsjælland er en klub med mange unge spillere, og derfor er der næsten altid også en familie bag hver spiller, de altid skal overveje og give information, når de påtager sig ansvaret for en ung spillers karriere.

Hvis de også forstår, at vores klub selvfølgelig også er afhængig af at udvikle unge spillere til at sælge videre, kan agenternes arbejde være en stor hjælp i vores klub og organisation”.

”For spillerne er det bestemt meget værd at have en agent, der er pålidelig og ærlig. Mange unge spillere har brug for god vejledning, og selvfølgelig er alle vores medarbejdere i klubben tilgængelige for dem, men det er også meget værdsat, når de bliver guidet af deres agent om, hvordan man tackler alt fra krav til træning, uddannelse og hvilke muliggeder, de har i fremtiden.

Det tager en landsby at opdrage et barn

Vi har et ordsprog fra akademiet i Ghana om, at “Det tager en landsby at opdrage et barn” – og det er det samme i vores klub, hvor de agenter, vi arbejder med, er en del af vores landsby, og de kan bestemt hjælpe os med udvikle gode og hjælpe dem videre på så mange niveauer ”.

”Med både agenter og spillere ser vi ikke på deres nationalitet, men på deres færdigheder, ærlighed og professionalisme, og om de arbejder hårdt og indenfor vores strategi. Med People In Sport har vi haft en langvarig kontakt, og de har mange gange bevist for os, at de ikke bare går efter “en ny kontrakt” med hurtige penge som mål.

De har altid kigget på, hvad der er bedst for den enkelte spiller såvel som for os som klub, og de forstår, hvad vi hos FCN har brug for. Jeg er sikker på, at vi også vil arbejde med dem i de kommende år ”.

CHRISTIAN KJELDER RASMUSSEN

Vi forældre får også hjælp når vores børns talent viser sig på banen

Når rejsen starter som 12 årig talent, er det vigtigt for forældrene at have en professionel sparringspartner de kan føle sig tryg ved

Thomas Løvind Andersen, Partner, People in Sport
Thomas Løvind Andersen - Managing Partner i people in sport

Vi arbejder ud fra værdier, hvor vi skal trække på hinandens kompetencer, så en fodboldagent lærer af eksempelvis en håndboldagent, og de begge også lærer af vores kommercielle folk.