Om os

Business with a human touch

Hos people in sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

people in sport er først og fremmest en forretning.

Men en forretning som arbejder med – og for – mennesker.

For os betyder det, at vi arbejder benhårdt for at skabe resultater – både for virksomheden og for dem, vi arbejder med.  Samtidig har vi stort fokus på at vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores passion og nærvær.

Derfor skaber vi vores resultater ved at praktisere – business with a human touch.

Kultur og værdier

people in sport er baseret på en stærk netværkstanke med rødder i den skandinaviske kultur. Vores grundholdninger udmønter sig i fire kerneværdier:

 

AMBITIØSE
Vi sigter efter at opnå de største og bedste resultater i alt, hvad vi gør for vores kunder. Vi er aldrig tilfredse med middelmådighed og stræber altid efter udvikling. Vi ønsker kunder, der matcher os.

 

REALISTISKE
Vi er altid realistiske og siger vores mening i samarbejdet med vores kunder. Vi har holdninger, som vi står ved.

 

TROVÆRDIGE
Vi går aldrig på kompromis med troværdigheden i hele vores stræben efter succes for vores kunder og os selv. Vi baserer vores samarbejde på gensidig tillid og accepterer kun ærlighed.

 

MÅLRETTEDE
Vi er strukturerede, flittige og topmotiverede i arbejdet med vores kunder. Vi gør det let og inspirerende at samarbejde med os.

Netværk og partnere

people in sport er en stærk, netværksbaseret virksomhed.

Vi lever af at skabe og vedligeholde stærke relationer i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. For people in sport er det en vital del af vores forretning, at vi har mulighed for at skabe de forbindelser, som vores kunder efterspørger – både for trænere og klubber.

Managing Partners

Mads Winther

Tel: +45 20 14 71 72

mads@peopleinsport.eu

Mads er stifter af people in sport. Hele livet har han været dedikeret til sporten – både som aktiv udøver og som leder og bestyrelsesmedlem af klubber i både Håndboldligaen og Superligaen. Uddannelsesmæssigt er Mads cand.merc. Han arbejder desuden som ekstern lektor på Handelshøjskolen.

 

Baggrund

Med management-baggrund fra konsulentbranchen er Mads særlig stærk på strategier og salg. Flere steder har Mads været drivkraften bag udvikling af sponsorkoncepter. Desuden var han central i udviklingen af strategierne bag fx SønderjyskE. I dag er Mads seniorpartner i konsulentfirmaet intenz og samtidig ankermand i people in sport.

 

Styrker

Mads fungerer som coach og rådgiver for både håndbold- og fodboldspillere. Det sker med udgangspunkt i erfaringerne for coaching af sportsfolk og topledere i mange år og licens som FIFA-agent.

 

Filosofi

Mads’ filosofi er, at indstilling og motivation er afgørende for de resultater, vi skaber – og at vi selv kan være med til at finde den nødvendige motivation for at præstere topresultater.

Michael Stensgaard

Tel: +45 29 44 48 11

michael@peopleinsport.eu

Michael er partner i people in sport og har været med siden begyndelsen. Han har en idrætsmæssig baggrund som professionel fodboldmålmand for blandt andre FCK, Southampton FC og Liverpool FC.

 

Baggrund 

Michael stoppede sin aktive idrætskarriere i 2001 og er i dag uddannet cand.jur. med speciale i forhandling. Han har undervist i forhandling både som ekstern lektor på Københavns Universitet og i mange store virksomheder. Desuden har Michael vundet den store internationale forhandlingskonkurrence INC (international forhandlingskonkurrence for jurastuderende fra hele verden) og har siddet som dommer både i den danske og internationale konkurrence.

 

Styrker

Som jurist og autoriseret FIFA-agent hjælper Michael flere idrætsudøvere med kontraktforhandling. Michael repræsenterer en sjælden sammensmeltning inden for rådgivning af idrætsudøvere: Egne erfaringer kombineret med uddannelse.

 

Filosofi

Michael brænder for at lære spillere ’nøglen til succes’, og han ved ikke noget bedre end at se dem lykkes på den store scene og nå de mål, som er sat mange år tidligere. Derfor er Michaels filosofi, at potentialet skal udnyttes ved at sætte sig ambitiøse mål, rette fokus mod det rigtige hver dag samt udvikle evnen til at ’ville det mest’.

Michael Skjern Hansen

Tel: +45 25 66 09 55

skjern@peopleinsport.eu

Michael Hansen er tiltrådt som partner i people in sport den 1. januar 2008 og sidder som hovedansvarlig for PINS Handball, hvor han også selv er agent for flere dame- og herrespillere.

 

Baggrund

Michael er uddannet revisor, har arbejdet som økonomichef og har endvidere været edb konsulent. Han har altid beskæftiget sig med håndbold, først som spiller i Skjern Håndbold, senere i VRI. En rygskade kom i vejen, og han valgte at blive håndboldtræner, hvor han trænede både damer og herrer i Aarhus og Viborg. I perioden 2003-08 arbejdede Michael som sportschef i Viborg HK. I nævnte periode opnåede Viborg HK 8 guldmedaljer, herunder det eftertragtede Champions League trofæ.

 

Styrker

Som spiller var Michael fokuseret på, at håndbold er et sjovt spil, med fart og uendelige muligheder for at udvikle sig selv og holdet. Som træner var Michael motiveret af at få en gruppe af forskellige mennesker til at fungere sammen via effektiv håndbold, samt nå de opsatte mål. Ydermere var Michael som sportschef motiveret af at udarbejde og optimere den sportslige strategi samt skabe et unikt hold ud fra klubbens vision, mission og værdier. Ud over et stort netværk i dansk og international håndbold er Michaels styrke en bred viden om håndbold kombineret med indsigt i skat og økonomi.

 

Filosofi

Michaels filosofi er, at du sagtens kan nå dine mål, hvis du er fokuseret, træner benhårdt og har godt humør. Vær ydmyg og vedholdende. Giv et smil til andre, det kommer igen.

Thomas Andersen

Tel: +45 40 23 40 21

thomas@peopleinsport.eu

Thomas er tiltrådt som partner i People in Sport den 1. Oktober 2018 og er hovedsaglig fokuseret på forretningsudvikling herunder Infinity samt virksomhedens involvering i nye sportsgrene.

 

Baggrund

Thomas har en cand.merc.int uddannelse fra Copenhagen Business School samt en overbygning fra et universitet i Tyskland.

Thomas har handels og ledelseserfaring fra en række ledende internationale stillinger i virksomheder som Goldman Sachs, Merrill Lynch og Shell, men har også en stort netværk indenfor sportens verden nationalt og internationalt.

 

Styrker

Forretningsudvikling og kommerciel forståelse er afgørende kvaliteter for at udvikle vores Infinity produkt. Derudover har Thomas et stort netværk hos danske og udenlandske virksomheder og fra den mere teoretiske hylde har Thomas skrevet sin afhandling på CBS om Sportsmarketing.

Thomas har i sin tid spillet Badminton på nationalt niveau i Greve, men en knæskade satte en stopper for en helt-sikkert middelmådig karriere!

 

Filosofi

Thomas har altid bevæget sig i et hyper kompetitivt arbejdsmiljø, hvor resultater har været i højsædet. Men på trods af det fokus har Thomas altid lagt vægt på at det så vidt muligt skal være sjovt og stimulerende at gå på arbejde – om man er sports agent eller professional fodboldspiller.

Generelle henvendelser

Ring til os

Tlf. 71 72 73 61

Eller send os en mail

info@peopleinsport.eu

Ved  specifikke henvendelser, bedes der tages kontakt til den enkelte under hver sportsgren

People in Sport Scandinavia ApS

Ørstedsvej 7
8600 Silkeborg
DK

CVR: 31369444

People in Sport Scandinavia Aps

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup
DK

CVR: 31369444